Hogyan tudnék mindenkinek megfelelni?
Segédke vagy a hupikékből? Tudod, hogy végezte remélem:))))
Nem tudsz megfelelni, mert h:lyének néznek.
Max 2 dolgot tehetsz.Bejelented, hogy van egy sorrend és ezt tartod.
Másik, hogy beszélsz a főnökkel és megkéred, tegyen rendet a a piócák agyában, mert így nem megy a munka csak minden megáll, te is.
Harmadik, hogy kilépsz és sz_rsz a fejükre;)
Állíts sorrendet...esetleg vezess fel egy feladatlapot, amire a piócák kiírják a feladatokat másnapra és az szerint dolgozol.
Így nem ugatnak bele, hiszen egymás alá írják, amit nem akarnak elvégezni és okolhatják egymás;)
5
Várjon, az most a dolga, mert különben a másik ügyfél fog várni;)
Egy kis határozottság kell. Az, hogy ne ígérj olyat, amivel rövid idő alatt lerázod az embert,de tudod, hogy nem leszel meg időre.
Hanem... Csörög a telefon reggel 8, Sanyikám, el kéne vinni lemosatni a kisbuszt! Rendben, de 9-re már viszem olajcserére a flottából az egyik kocsit, szóval előtte nem fér bele, mert akkor onnan kések. Viszont indulok most, hátha előbb beférek, aztán megyek mosatni.
Az emberek többségének csak információ kell, nem pedig egy ígéret, ami nem lesz meg időben. Olyankor, amikor valami nem lesz meg időben, akkor személyesen vagy telefonon érdemes intézni. Nem lapítani meg Messengeren írni. Sokkal korrektebb. Az egyenességet sokkal jobban fogadják az emberek, mégha negatívum is, mint a be nem váltott ígéretet. Amikor nem találsz megoldást, akkor meg kérdezz vissza, hogy rendben, megyek intézem ezt, de akkor a másik dolog csúszni fog. Ilyenkor azért a másik is belelát abba, hogy egy fenékkel nem lehet két lovat megülni.
Nagyon nehéz kérdés! Ha kihozod a maximumot magadból, akkor a főnököd szeretni fog, viszont a kollégáid irigyek lesznek és meg fognak utálni.
Én azt tanultam meg, hogy addig szeretnek engem, amíg nem sértek érdekeket, amíg nem érzik azt, hogy jobb vagyok náluk.
Szóval, ha átlagos alkalmazott akarsz lenni, akire nem figyel fel a főnöke, de a kollégái "szeretik", akkor ne végezz kitűnő munkát, csak annyit, amennyit kell és akkor nem sértesz érdekeket.
Ha fontosabb a főnököd elismerése, mint a kollágid barátsága, akkor meg végezz kiváló munkát és legyél nagyon motivált.
"Hogyan tudnék mindenkinek megfelelni?"
Sehogy!
Ezt kell először belátnod, hogy ez lehetetlen.
Csináld úgy ahogy azok teszik akikről azt hiszed, hogy meg tudják oldani: mondd azt mindenkinek, hogy azonnal megcsinálod amit kért - majd lazán fejezd be azt amit addig csináltál és csak utána kezdj hozzá a következőhöz!
Ha a 10 feladatból aznap 8-t csak később fejezel be, mint várták, egy meg másnapra marad, akkor is elkészült a 10-ből 9 feladatod. sokkal jobb ha később lesz készen a vártnál, mintha egy sem készül el a 10-ből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!