Ha egy orvos összejön a páciensével (csak szex és nem párkapcsolat) akkor amiatt nem praktizálhat többé?

Figyelj, a nénikém páciense volt egy dokinak, iszonyat ismert a városunkban totálisan lett volna mit bukni ha ezt nézzük. Először csak ők is találkoztak meg előre betervezték, hogy csak az lesz aztán már van egy gyerekük is.
Nem azt értem itt, hogy na biztosan így lesz veletek is de szerintem nem kell ennyire félni ettől, tudom, hogy rizikós de ha mindketten vigyáztok akkor nem lesz gond még ha nem is alakul komolyabbra a helyzet.
22- es vagyok.
Igen, max átadod egy kollégádnak akiben megbízol ha ezzel így biztonságban érzed magad.
Ezt elfelejtettem a végére írni.

"akkor nem dolgozhat ott többet sőt orvosként se később"
Dehogynem. Honnan szeded ezt?

Miért ne praktizálhatna? Akkor lenne gond, ha visszaélne a helyzetével.
Bár szerintem az orvosok kerülik a beteggel való kapcsolatot, mert valami őrült nőszemély a végén megvádolja kiszolgáltatoo heylzetének visszaéllésével.
És igen, ahogy a 20 írja, ez a pszichiáterekre, pszichológusokra vonatkozik a kezelés alatt.Pl. egy fogorvos azzal ismerkedik akivel akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!