Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ha egy orvos összejön a...

Ha egy orvos összejön a páciensével (csak szex és nem párkapcsolat) akkor amiatt nem praktizálhat többé?

Figyelt kérdés
A kérdésem az hogy mi van akkor ha egy orvos összefekszik az egyik páciensével futó viszonyról de inkább szex kapcsolatról van szó. HA ez kitudódik a munkahelyén akkor nem dolgozhat ott többet sőt orvosként se később? Hogy van ez? :) Köszi a válaszokat

2023. jan. 29. 21:29
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
83%
Családtagokat sem etikus kezelni. Nem vétség összejönni a pácienssel( akár csak laza dologra), de akkor át kell adnia a betegét egy kollégájának. Munkaidőn kívül ez magánélet.
2023. jan. 30. 12:19
 22/26 anonim válasza:

Figyelj, a nénikém páciense volt egy dokinak, iszonyat ismert a városunkban totálisan lett volna mit bukni ha ezt nézzük. Először csak ők is találkoztak meg előre betervezték, hogy csak az lesz aztán már van egy gyerekük is.

Nem azt értem itt, hogy na biztosan így lesz veletek is de szerintem nem kell ennyire félni ettől, tudom, hogy rizikós de ha mindketten vigyáztok akkor nem lesz gond még ha nem is alakul komolyabbra a helyzet.

2023. febr. 1. 21:04
 23/26 anonim válasza:

22- es vagyok.

Igen, max átadod egy kollégádnak akiben megbízol ha ezzel így biztonságban érzed magad.

Ezt elfelejtettem a végére írni.

2023. febr. 1. 21:07
 24/26 anonim ***** válasza:

"akkor nem dolgozhat ott többet sőt orvosként se később"

Dehogynem. Honnan szeded ezt?

2023. ápr. 6. 00:18
 25/26 anonim ***** válasza:
Én összejöttem a volt orvosommal. Ő például nem is emlékezett rám, mert 2 évvel azután volt a randi, hogy a betege voltam.
2023. júl. 24. 18:39
 26/26 anonim ***** válasza:

Miért ne praktizálhatna? Akkor lenne gond, ha visszaélne a helyzetével.

Bár szerintem az orvosok kerülik a beteggel való kapcsolatot, mert valami őrült nőszemély a végén megvádolja kiszolgáltatoo heylzetének visszaéllésével.

És igen, ahogy a 20 írja, ez a pszichiáterekre, pszichológusokra vonatkozik a kezelés alatt.Pl. egy fogorvos azzal ismerkedik akivel akar.

2023. júl. 24. 18:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!