6 fordulós állásinterjú vajon itt már csak szórakoznak az emberekkel?
Figyelt kérdés
6 forduló! és persze bármikor ki lehet esni vagyis ha az 5. fordulóra el is hívnak mág az se jelent semmit. Mert lehet ott jön el a pont, hogy a 6-ra már nem hívnak be...
6 forduló!! ezeknek elmentek otthonról?
2023. jan. 29. 15:10
11/31 A kérdező kommentje:
Beszerzői pozi, közgázt vagy gazdment várnak el Msc szinten.
2023. jan. 29. 15:37
13/31 anonim válasza:
Nekem is volt 6 körös interjúm! 6. kör volt magával a vezérigazgatóval egy interjú, ki kellett repülnöm Franciaországba, persze mindent fizettek.
14/31 anonim válasza:
Kérdező! Hol tartasz jelenleg? Miken vagy már túl? Mik a tapasztalatok? Mesélsz róla?
15/31 anonim válasza:
Próbálkozz az építőiparban, ott egykörös a felvétel;)
Itt gondolom még fizetsz is a szórakozásért:DDD
16/31 anonim válasza:
Nekem is volt 5-6 körös interjúm. Több cég is tol hasonlót, pl az OTP-nél, Lensánál a fejlesztői pozikra hasonló a felvételi eljárás.
Rövid bemutatkozás
Hr kör
Szakmai feladat (néhány napos)
Személyiségteszt
Szakmai kör
Interjú az osztályvezetővel
Kb ebből állt. De van, ahol van AC is.
Ez most kivételesen nem olyasmi, amire szerintem jogos a balázskázás, a legtöbb IT pozira minimum 4 kör interjú van, nem ritka az 5-6 sem.
17/31 anonim válasza:
Ha a HR-jük ilyen impotens módon szétzilálja a felvételi folyamatot, gondolod mire számíthatsz tőlük majd a alkalmazás alatt.
18/31 anonim válasza:
Egyébként én is hajmeresztőnek tartom, erre lenne a próbaidő, bőven elég lenne 3 kör. 1-2 hónaposak a kiválasztási folyamatok, egy egyszerű munkakörben dolgozó fel sem fogja, hogy milyen szarokon kell végigmennie másnak, mire állást kap. Ismerősömet is felhívták mobilon, egyszer bement, megkérdezték, mikor tud kezdeni. Az én pályámon ilyen nincs.
19/31 anonim válasza:
OTP:D akik faxokat küldenek meg most is. Igazi jó példa.
20/31 anonim válasza:
A faxnak nem sok köze van az adattárházaikhoz és a fraud detection projektjükhöz, de egészségedre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!