Mit kérdeztek állásinterjún tőletek, milyen kérdések, feladatok voltak? Volt "vizsgáztatás"?
Figyelt kérdés
2023. jan. 27. 19:06
1/5 anonim válasza:
Gondolom szakma/ állás függő ez. De általában bemutatkozik az interjúztató,beszél a cégről és az állásról, a bérről+ juttatásokról, majd megkér, hogy te is mutasd be magad. Belekérdeznek a tanulmányaidba/ tapasztalatodba, előző melóhelyről is kérdeznek. Egyszer fel kellett sorolnom 3 jó és rossz tulajdonságomat. Hobbyról is szoktak kérdezni, mit csinálsz szabadidődben, egyedül vagy otthon laksz még stb.
2/5 anonim válasza:
Szeretnék-e a jövőben igazgató lenni? Akkor azt válaszoltam, hogy nem, majd nevettek azon, amit mondtam. :) Vissza is kérdeztek, hogy miért gondolom ezt? Nem voltam/vagyok buta, tapasztalatlan, lusta, beképzelt, csúnya, munkakerülő, tájékozatlan, de a célt akkor kitűzték elém. Azóta eltelt 5 év, de lassan az előző életemet is igazolom, mert a pozitív tulajdonságok a pénzben merülnek ki, amit termelek, majd a többszörösét várják vissza.
3/5 anonim válasza:
Teljes mértékben munkahelyfüggő.
Volt egykörös interjúm, ahol egy rövid beszélgetés után már az ajánlattal kerestek és volt 6 körös interjúm is (elbeszélgetés, szakmai kör, hr kör, tesztfeladat, személyiségteszt, ac)
4/5 anonim válasza:
Gondolom kíváncsiak, hogy mennyire vagy beszédes, jól fogalmazol-e
5/5 anonim válasza:
Az első interjúk általában csak HR pofavizitek, miért jelentkeztél az állásra, milyen szakmai háttered van blabla, itt el szokták mondani, hogy lesznek-e még további körök és ott mi várható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!