Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mit csináljak, ha a HR-es,...

Mit csináljak, ha a HR-es, akivel kapcsolatban állok, teljesen idióta?

Figyelt kérdés
Lehetetlen vele kommunikálni, látszik a válaszaiból, hogy nem érti meg a leírt mondataimat. Vagy nem olvassa el alaposan, vagy nem fogja fel, nem értem, hol a bibi, de a kérdésre nem válaszol, helyette belinkel egy csomó jogszabályt, meg össze-vissza rizsázik. Nekem meg ez azért pénzre megy.
2023. jan. 27. 09:43
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
79%
De mi a gondod? Mert így nem értem, mit vársz, mit mondjunk? Vagy csak szidjuk ennyi infó alapján a HR-est?
2023. jan. 27. 10:29
 12/24 A kérdező kommentje:
Ha jobb ötleted nincsen, de mindenképpen szeretnél itt hozzászólni, akkor szidhatod is.
2023. jan. 27. 10:31
 13/24 anonim ***** válasza:
Mi a szitu, konkrétan?
2023. jan. 27. 10:37
 14/24 anonim ***** válasza:
73%

Látva, hogyan kommunikálsz, már kezdtem érteni, kivel van a probléma.

Kiírsz egy tök értelmetlen kérdést, semmire nem reagálsz, csak szidod a HR-est.

Ha vele is ilyen "értelmesen" kommunikálsz, nem csodálom, hogy elbeszéltek egymás mellett.

Szerintem el sem tudtad neki normálisan mondani, mit akarsz, meg fel sem fogod, ő mit mond, aztán természetesen ő a hülye. 😄

2023. jan. 27. 10:37
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
Mi a probléma? Mit szeretnél tőle? Hol csúszik el a kommunikáció? Nekem is csak az jön le, hogy mennyire hülye a HR -es, még nem jól kommunikál,de miért??
2023. jan. 27. 10:51
 16/24 A kérdező kommentje:

14, 15

Feltételezzük, hogy nekem van igazam, és képtelen normálisan megválaszoni a kérdésemet, és akkor ez a kérdés is megválaszolhatóvá válik számotokra.

Azaz: mit csináljak, ha a HR-es, akivel kapcsolatban állok, teljesen idióta? A konkrét probléma ismerete nem szükséges ahhoz, hogy a kérdést meg lehessen válaszolni, minden más pedig már le volt írva.

2023. jan. 27. 11:50
 17/24 anonim ***** válasza:
75%

Szerinted gondold végig, biztos, hogy nem veled van a baj? Ha engem valaki nem ért meg, nem arra koncentrálok, de hülye a másik, hanem végiggondolom objektíven, biztos nem az van, hogy csak én hiszem azt, hogy érthetően fogalmaztam meg, amit akarok? Esetleg én nem értem meg, mit írnak nekem?

Persze ehhez kell önreflexió. 😉

2023. jan. 27. 12:15
 18/24 A kérdező kommentje:

17

Már megtettem többször is, de sajnos ő nem ért semmit. És ahogy írtam eggyel feljebb, most feltételezzük, hogy nekem van igazam, még ha tegyük fel, nem is így lenne, hiszen a kérdés szempontjából mindegy, hogy kinek van igaza, és akkor mellőzhetjük a válaszodhoz hasonló kisiskolás stílusú kioktatásokat.

2023. jan. 27. 12:20
 19/24 anonim ***** válasza:
79%

Viszont èn nem értem.

Ha tudod, hogy neked van igazad, akkor mi kell tőle?

( eredetileg a gyerekvállalás témakörben volt a kérdés, így ennek megfelelően válaszolnék)

Én tudtam, hogy nekem van igazam.

Nem kellett az állásfoglalása.

Elmondtam mit várok el, és azt hogyan.

Azt is, hogy miben tudok rugalmas lenni, ezt igényli-e a cèg érdeke, vagy mindegy.

( fiz. nélküli szabiról mentem volna vissza.

Bérkompenzáció jàrt nekem.

Terhes vagyok.

Felajánlottam, hogy vissza megyek rendesen, de van indok veszélyeztetett terhességre is-de nem fekvést jelentene, így a munkakörömet ezzel a helyzettel is el tudtam volna làtni.

Nem éltek volna vele, mert jobb nekik fizetni mint 6 hónap után újra mást keresni a helyemre.

Mire ez lezongoráztuk, addigra közben a sajàt egészségem is változott, full ágynyugalomra vagyok ítélve; heteket voltam kórházban.)

Tehát nem tudom neked mi kell a Hr-től a papírcseréken és státuszállításokon kívül?

2023. jan. 27. 13:41
 20/24 anonim ***** válasza:

Valaki csak annyit ír egy hosszú levél végére, hogy "aha", "ok".

Az ilyenekről megvan a véleményem, épkézláb reakciójuk nincs, annyira megviseli őket az élet.

2023. jan. 27. 14:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!