Ha van munka az a baj, ha nincs, az a baj?
Nagyon besokalltam a munkától. Nem is konkrétan attól a munkától, amit végeztem. Hanem attól, hogy úgy gondoltam, nincs idő semmire, hiszen két óra utazás + 9 óra irodában lét mellett nehezen lehetett bármit is csinálni. Utálom, hogy nem mehetek el valahova csak azért, mert az pl 5-kor zár és én nem érnék oda, emiatt meg csúsztatni kellett, hogy legyen időm elmenni. Meg a sok korán kelés, meg a szar feladatok, a hülye kollégák (vagyis egy része eléggé hülye volt, azért nem mindenki), a főnöktől kapott lecseszések olykor (akár egyéni akár csoportszinten).
Felmondtam és most "tudatos munkanélküli" vagyok :D vagyis direkt nem kerestem új melót, pihenni akartam. Van félretett pénzem erre. Nagyjából 3 hónapra gondoltam, max fél évre. Egy hete tart és azt hittem, nagyon jó lesz de igazából baromi unalmas. Igen, az tényleg jó, hogy nem kell ébresztőre kelnem, lehetek többet a párommal, vam időm edzeni, olvasni, elmenni akárhova akármilyen időben. De ezen kívül meg baromi unalmas. Nem tudom 24/7 elfoglalni magam. Ilyen vagyok, egyszerűen nem érdekel annyi dolog, hogy kitöltse az egész napomat, meg ugye most nem jó ötlet sokat költeni, így, hogy nincs bevételem. A nap első felében meg tudok csinálni mindent, a többi, ha épp nem a párommal vagyok, unalmas.
De nem tudom mit csináljak, mert oké kereshetek új munkát és akkor csak pár hetet pihentem, de akkor az meg megint le fog fárasztani, ugyanúgy rossz lesz.
Ti mit csinálnátok?

1!
Miért rossz dolog napi 6 órás melóban min. 500-at keresni?

2 hónapig voltam tudatos munkanélküli, pont nyár közepén. Azért az ősszel elmentem dolgozni.
Én mondjuk minden percét élveztem, csomó mindent megcsináltam itthon.

Voltam hasonló helyzetben, nyelvtanulásra szántam.
Beiratkoztam intenzív és sima nyelvtanfolyamra és magántanárhoz is jártam.
Hétköznap napi 5 óra intenzív angol tanfolyam.
Heti kétszer sima tanfolyam és heti háromszor magántanár.
5 hónapon keresztül jártam mindháromra és használható szinten megtanultam angolul.
Több mint egy millióba került de 3-4 hónap alatt behozta az árát mert utána jóval több fizut kaptam.
Versenyképes tudást megtámogatva nyelvtudással meg lehet keresni a nettó 500 at és fölötte.
Ha nem akkor nem számít versenyképesnek a tudás.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!