Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Van értelme a szakmámban...

Van értelme a szakmámban elképzelni a jövőmet?

Figyelt kérdés

Hosszú sztori röviden: Van egy mérnökinformatikus diplomám, amit régebben úgy szedtem össze, hogy az egyetemet csutkára csaltam mindenfélenemű tanulás nélkül. Lényegében minden dolgozat, minden vizsga, minden beadandó összecsalt dolog volt. Azóta nem tudtam elhelyezkedni a szakmában, hiszen ugyebár minden állásinterjún 0 ponttal hasaltam el.

Az majdnemhogy biztos, hogy én nem fogok autodidakta módon nekiállni tanulni. Nem is tudnám magam programozónak elképzelni. Annyira sok IT munka, amit nem éreznék irodai rabszolgamunkának meg nincs, vagy nem találtam még meg őket.

Holnapra is behívtak egy állásinterjúra alkalmazás üzemeletetőnek, de megemlítették hogy lesz Linux és SQL teszt. Nyilván el fogok hasalni ezen is, már kezdem azt érezni nincs értelme bemenni az interjúkra... Van bármi értelme ezen agyalni, vagy fogadjam el, hogy nem erre vagyok kitalálva?

2023. jan. 25. 17:15
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy elkésve, állj neki valami médiával, tartalomgyártással kapcsolatos dolgot tanulni, akár dolgozni, elhelyezkedni vele. Annyira nem is kell hozzá papír. Azt csináld ami megy, ne amiről papírod van!
2023. jan. 25. 18:13
 12/14 anonim ***** válasza:
0%
Kérj otthonról zsét, abból csinálj saját céget. Fekveszel pár hozzáértő embert és neked csak dirigálni kell és döl a zsé.
2023. jan. 25. 22:01
 13/14 anonim ***** válasza:
Egy csomó helyen vesznek fel kb nulla tudással is alkalmazás üzemeltetőnek, szerintem ne engedd el ezt a vonalat.
2023. jan. 26. 09:04
 14/14 A kérdező kommentje:
Hát érdekes egy interjú volt.
2023. jan. 26. 11:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!