Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mit írjak az önéletrajzomba,...

Mit írjak az önéletrajzomba, ha csupán 8 általánossal rendelkezem?

Figyelt kérdés
Van valamilyen tanácsotok, mit írjak bele, hogy jó munkahelyet tudjak szerezni?

2023. jan. 25. 16:10
1 2 3 4 5
 11/47 A kérdező kommentje:
És az fontos, hogy hol, melyik gimnáziumban teszi le valaki az érettségit? Nagyobb értékkel bír egy érettségi, ha egy elitgimnáziumban szerezték meg, mint akkor, ha egy no name gimnáziumban?
2023. jan. 25. 20:04
 12/47 anonim ***** válasza:
60%
Szerintem mind1 hol érettségizel le de ezt nem tudom alá támasztani érvekkel.
2023. jan. 25. 20:15
 13/47 anonim ***** válasza:
100%
Érettséginél nem számít, h milyen középsuli, csak a diplománál számít, melyik intézményben szerzi az ember, én úgy tudom.
2023. jan. 25. 21:58
 14/47 anonim ***** válasza:
100%
Az érettségizők mindenhol ugyanazt írják, mindegy melyik iskolában készülsz fel. Egyértelműen jobbak az elhelyezkedési lehetőségek, egyrészt sokkal több szakma tanulható ki, másrészt egy szellemi munkakört van esély megcsípni érettségivel, főleg ha társul mellé nyelvtudás, de 8 általánossal kizárt.
2023. jan. 26. 08:01
 15/47 A kérdező kommentje:
De ha mindegy, hogy hol szerzi meg valaki az érettségit, akkor sok szülő miért akarja, hogy a gyereke valamelyik patinás, nagyon ismert gimnáziumba járjon?
2023. jan. 26. 12:21
 16/47 anonim ***** válasza:
Utolsó,hidd el nem mindenkinek cèlja a szellemi munka végzèse.Ha lenne rà igénye magàtól melegítette volna a szèket.De a kérdezőn kívűl ismeretségi körömben is vannak olyan fizikai munkàt végzők,akik így boldogok.
2023. jan. 26. 12:25
 17/47 anonim ***** válasza:
100%

Érettségim van, Budapesten élek (itt sok a munkalehetőség). Felvettek egy olyan munkahelyre irodai munkába, ahova nem kértek tapasztalatot. Aztán már lett tapasztalatom és mindig találok irodai munkát. Általában adatrögzítő, bejövő telefonhívás fogadás, levelekre válaszolás, ilyesmik. Úgyhogy szerintem érettségizz le egy kettesre mindenből és költözz Pestre, ha nem ott laksz. Lesz munkád :)

Aki ezt nem hiszi, mert volt már itt, aki hazugsággal vádolt, az írja be Professionre, hogy adminisztrációs munka, Budapest, Középiskola, 1-3 vagy 3-5 év tapasztalat, nincs nyelvtudásom. Még a válság alatt is rengeteg álláslehetőséget találni :) Komoly cégekhez is, én pl két nagyobb bankban is dolgoztam már és nem minimálbérért.

2023. jan. 26. 18:35
 18/47 anonim ***** válasza:
Hát én Szegeden lakom, és eddig még nem találtam semmit...tovább kell tanulni, valami normális szakmát...
2023. jan. 26. 20:03
 19/47 anonim ***** válasza:
76%
Ja és érettségivel nyelvvizsgával nem találtam semmit...egy jó szakma kell...
2023. jan. 26. 20:04
 20/47 anonim ***** válasza:
100%
Érettségi, nyelvvizsga, piacképes szakma, szakmák. Ez a minimum amivel egy jó munkahelyet lehet találni. 8 általánossal mehetsz segédmunkásnak, vagy gyárba 3 műszakban. De a kérdésre válaszolva: ahová 8 osztállyal felvesznek oda általában nem kell önéletrajz. Kitöltesz egy kérdőívet név, cím, ilyenek, aztán behívnak valami csoportos interjúra, másnap meg már tolhatod is a talicskát, vagy állhatsz a szalag mellett.
2023. jan. 28. 19:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!