Jó/tűrhető multi ahol el tudnék helyezkedni jó fizetéssel?
Figyelt kérdés
Egy barátomat felvették egy multihoz(nem nevezem meg). Mindketten a diploma előtt állunk gazdasági területen de még nincs meg és így is 500ezret keres úgy, hogy kb 1 hónapja van ott. Tudom milyen a multik természete stb de tudzok esetleg egy viszonylag normálisat ahova el tudnék menni dolgozni Budapesten? Legalább szeretnék keresni egy kb. 400 körül az alá nem szívesen mennék. Több nyelven beszélek ha ez esetleg előnyt jelent.2023. jan. 23. 03:15
1/2 anonim válasza:
Kitalálom, M-el kezdődik és organstanley a vége? Mert az jó nagy szarrágó hely, az biztos.
Egyébként nézz körül Munkahelyeink.hu-n, keress rá cégek nevére, fogsz találni alkalmazotti bérekről is infót. Ha te lennék, én megnézném az IBM-et és a KPMG-t, mindkettőről jókat hallottam eddig. Az IBM-et légkörre is nagyon szeretik.
2/2 A kérdező kommentje:
Nem nem a Morganstanley. R-el kezdődik. :)
Köszi megnézem ezeket. Egyébként én nem gondoltam volna, hogy ilyen helyeken diploma nélk lehet ilyem viszonylag jól keresni. Hh ilyen magasak a multis fizetések?
2023. jan. 23. 10:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!