Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hogy tudnék egy kis távolságot...

Hogy tudnék egy kis távolságot tartani a munkahelyemen?

Figyelt kérdés

Recepciósként dolgozom, nem barátkozni megyek be a munkahelyemre.

Végzem a munkámat, aminek a része, hogy egész nap mosolyognom kell és kedvesnek lennem. Abban is elfáradok.

A büfés és a takarítónő állandóan csevegni akarnak velem, kezdeményeznek. Ők nagydumás nők és unatkoznak...

Hogy tudnám velük éreztetni, hogy nem vagyok a barátnőjük, de még a kollégájuk se?

Köszönés, pár emberi szó váltása az teljesen rendben van, de nem azért ülök ott, hogy velük beszélgessek.

2023. jan. 22. 10:27
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
0%
11: Ki alá? Milyen lovat?
2023. jan. 22. 11:47
 12/22 anonim ***** válasza:
15%

Szimpatikus ember lehet az aki nem tartja kollégának azokat akikkel egy munkahelyen dolgozik.

Ha ennyire zavar, hogy hozzád szólnak miért nem mondod el, hogy nem vagy rájuk kiváncsi ne zargassanak?

Tudod egy munkahelyen a kollégák szoktak beszélgetni minden bántás nélkül tudnod kellene alkalmazkodni másokhoz.

2023. jan. 22. 11:51
 13/22 A kérdező kommentje:

Utolsó te trollkodsz....

Ott van benne "Köszönés, pár emberi szó váltása az teljesen rendben van." az egész napos csevegés a zavaró egy munkahelyen...

2023. jan. 22. 12:42
 14/22 anonim ***** válasza:
22%

“ Hogy tudnám velük éreztetni, hogy nem vagyok a barátnőjük, de még a kollégájuk se?”

Egy munkahelyen dolgoztok de nem vagytok kollégák?

Az a baj, hogy túl nagy az arcod.

2023. jan. 22. 12:49
 15/22 anonim ***** válasza:
81%
17: Kinek mit jelent a kolléga. Valakinek csak azokat, akikkel azonos munkakört tölt be.
2023. jan. 22. 12:50
 16/22 A kérdező kommentje:

Kolléga az azonos szakmában dolgozó ember.

Ettől függetlenül bárkivel zavarna az egész napos csevegés.

2023. jan. 22. 12:58
 17/22 anonim ***** válasza:
81%
Én megertelek pedig nagydumás vagyok de nem meloban
2023. jan. 22. 13:12
 18/22 anonim ***** válasza:
5%

Írd magadra, hogy nem érdekel senki és semmi.

Amúgy miért zavar az ha közvetlenek a kollégáid?

Miért fáj a beszélgetés azokkal akikkel egy helyen dolgozol?

2023. jan. 22. 13:26
 19/22 anonim ***** válasza:
88%
22: Nekem például abból lett elegem, hogy folyton belemásztak a magánéletembe, és kéretlenül-kelletlenül zúdították rám az életvezetési tanácsaikat. Ilyenkor természetes, ha az ember azt látja a legjobbnak, hogy a következő munkahelyen egyáltalán semmit nem árul el magáról.
2023. jan. 22. 13:32
 20/22 anonim ***** válasza:
83%

Dugd be a fülhallgatót és csinálj úgy mintha valakivel beszélnél vagy zenét hallgatnál és akkor lehet olyan sokszor nem akarnak beszélgetni:)

Ezt látom sokaknál hogy ezt csinálják.Ne mondj semmit mert utána az lesz hogy beképzelt vagy és piszkálni fognak vagy ha nem érdekel akkor mondd meg szépen hogy nem tartassz igényt a beszélgetésre.

22-es ezt én is tapasztaltam amit leírtál:) Azóta én sem beszélek olyan részletesen a magán dolgokról.Takarítónő és büfés általában elég pletykás úgyhogy jobb vigyázni de persze nem mindegyik olyan nehogy az legyen hogy általánosítok.

2023. jan. 22. 14:35
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!