Mi kell ahhoz hogy légiutas-kísérő legyek?
Azt hiszem légiutas-kísérő szeretnék lenni, mivel szeretek emberekkel lenni, a testlkatom is tökéletes, az angol is megy a némettel hadilábon állok, de ha kell az is meg lesz. Utána néztem a neten, de nem igazán találtam semmit a fizetésről és hogy kell-e és ha igen milyen egyetem szükséges.
légyszíves csak ha érdemben hozzá tudsz fűzni valamit akkor írj.
a válaszokat előre köszönöm szépen!
Kell egy bizonyos testmagasság, hogy elérd a csomagtartót.
Mosolygós természet, határozottság, a legnyomorultabb, leghitványabb, ki-ha-én-nem típusú emberek hajlamosak repkedni, meg azok is, akik úgy gondolják, a repüléstől való félelmet azzal lehet a legjobban kezelni, ha Rivotilra isznak abszintot csökkentett légnyomáson.
Rengeteg türelem a sok balfékhez. Bírd a gyereksírást, általában minden járaton van legalább egy csecsemő, aki üvölt, mert zavarja a légnyomásváltozás.
Rugalmas bioritmus, egyik nap hajnal háromkor kell kelned, a másik nap akkor végzel. Csak akkor fogsz ráérni, mikor minden 8-4-ig típusú munkát végző barátod korán kel másnap, és ők akkor fognak bulizni hívni, mikor te épp dolgozol.
Ja, meg nem árt, ha repülsz egyszer életedben előtte, hogy lásd, hogyan viseli a szervezeted, nem mindenki bírja jól a repülést.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!