Szerintetek kirúgják azért amiért a falnak lökött a kollégám is teljes erőből megszorította a nyakam?
Még októberben kezdtem egy új munkahelyen, mindenki jó fej volt, nyitott, segítőkész, kedves, egy kis cégről volt szó, és dolgozik itt egy srác is, aki tényleg nagyon jó fej volt, sokszor poénkodott mindenkivel odavissza, mindenki nagyon szerette, nagyon mosolygós volt, kedves, és amit leszűrtem az az, hogy nagyon nagyon penge a szakmában. (irodai munka)
Decemberben viszont hazafele menet autóbalesetet szenvedett, egy kisebb teherautó alapból gyorsan is hajtott, ezért megcsúszott a jeges úton, és belement a fent említett "jó fej" kollégámba, és többszörös csont törés, agyrázkódás lett az eredménye, konkrétan egy fának csapta az autót, csoda, hogy onnan élve jött ki.
Mivel tényleg jól dolgozott, a cég végig kitartott mellette, és a héten jött először dolgozni a baleset óta, viszont ahogy észrevettem másmilyen a viselkedése, mint amilyen volt a baleset előtt, viszont mivel a csoportban a baleset után is tök lazán beszélt a balesetről, meg megszoktam, hogy poénkodunk egymással, ezért pénteken amikor elkezdett esni a hó, odamentem a sráchoz, és mondtam neki poénból, hogy vigyázz ám, nehogy megint neked menjen egy autó, lehetőleg ne balesetezz megint :D de ezt ilyen vicces stílusban.
Erre mint egy idegbeteg állat, megfogta a nyakam is a falnak csapott és az arcomba mondta, hogy ha még egyszer hozzászólok, akkor kettőnk közül nekem lesz balesetem, de nem közúti hanem munkahelyi, 3 ember kellett, hogy leszedjék rólam, de még akkor is őrjöngött, az asztalomat például fel is döntötte, és mondta, hogy nagyon nagyon vigyázzak magamra. Illetve a nap többi részében egyszerűen nem működött együtt velem, mivel egy felettem lévő pozícióban dolgozik, ezért összekéne dolgoznunk, ehhez képest ha kértem valamit, csak annyit mondott, hogy leszarom, vagy, hogy nem érdekli.
Ahogy hallottam pletyka szinten ezért felelnie kell majd a főnökség előtt, szerintetek is kirúgják?
Ha nem áll készen agyilag, hogy visszajöjjön dolgozni, akkor maradt volna táppénzen, de így nem lehet emberek között viselkedni.
Ha pl nő lettem volna, akkor is ilyen idegbeteg állatként viselkedett volna?

#30.
Mármint kell hozzá egy akkora állat, mint a kérdező idióta kollégája.

“..belement a fent említett "jó fej" kollégámba, és többszörös csont törés, agyrázkódás lett az eredménye, konkrétan egy fának csapta az autót, csoda, hogy onnan élve jött ki.
..pénteken amikor elkezdett esni a hó, odamentem a sráchoz, és mondtam neki poénból, hogy vigyázz ám, nehogy megint neked menjen egy autó, lehetőleg ne balesetezz megint :D”
Csak szerintem ritka egy undorító ember a kérdező? Nem hiszem el, hogy ha valakiről tudja, h kb alig élte túl, van pofája odamenni és ezzel “vicceskedni”.
Mindennek tetején annyira sötét prosztó, hogy nem érti, miért fogadta rosszul.
Az én véleményem csak annyi, h a srác feletted van, régóta van ott, és elég penge, én remelem h téged phasznak ki!
De belül hiszem, h ez csak kamu kérdés és nem létezik ekkora lelki hulladék.

Csak szerintem ritka undorító ember a kérdező kollégája, amiért képes egy poén miatt nekimenni másoknak?
Remélem, hogy kirúgják minél előbb ezt a közveszélyes, lelki hulladék barmot.

21
Ez érthető, csak illik figyelembe venni, hogy nem mindenki te vagy. Te könnyebben, az illető pl nehezebben dolgozza fel a történteket, meg mèg elég friss.. idővel jobb lesz.
Minden esetre én pl megértem, ha nem mindneki veszi fel egy trauma után az ilyen jellegű poént, és eszembe sem jutna ilyen jellegű “poént” tolni valakire, aki msot jött csak épp vissza és majdnem ott maradt.. nem fogja mindenki egyformán kezelni, ezt kellene megérteni.
Legalább ez egy tanuló pénz, azért kb már gyerekkorban rájövünk, hogy nem mindenki reagál egyformán, és felnőttként már így vagyunk, hogy inkább óvatosabban kezeljük, ha nem vagyunk benne biztos, hogy a másik már belül is túl van a történteken.

#35.
Te is hiába írsz, meg pontozol, mert attól még megvan a véleményem nekem is az olyan közveszélyes barmokról, mint a kérdező kollégája. :D

36
És akkor most mi van? Sztem írd meg le 36x ide külön kommentben, hogy neked mi a véleményed.
Leírhatom én is 38x, hogy a kérdező is lehet itt a gyökér, mert nem feltétlenül jön le másoknak “viccesen”, hanem tűnhet idétlen, mi tovább tenyérbemàszónak, aki csak maga hiszi viccesnek magát, közbe meg qrva idegesítő.. ismerek ilyet.
Persze nem bántom a kérdezőt, en elhiszem, hogy nem ez volt a szándéka.
Meglenni a falhoz tény, hogy nem kellett volna, hát istenem. :D van ilyen.

#37.
Egyszer írtam le a véleményemet, nem tudom, hogy ez miért zavar annyira téged.
"Meglenni a falhoz tény, hogy nem kellett volna, hát istenem. :D van ilyen."
Meg hát olyan is van szerencsére, hogy feljelentik az ilyen barmokat testi sértés miatt. És meg is érdemlik mind. :D

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!