Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Szerintetek kirúgják azért...

Szerintetek kirúgják azért amiért a falnak lökött a kollégám is teljes erőből megszorította a nyakam?

Figyelt kérdés

Még októberben kezdtem egy új munkahelyen, mindenki jó fej volt, nyitott, segítőkész, kedves, egy kis cégről volt szó, és dolgozik itt egy srác is, aki tényleg nagyon jó fej volt, sokszor poénkodott mindenkivel odavissza, mindenki nagyon szerette, nagyon mosolygós volt, kedves, és amit leszűrtem az az, hogy nagyon nagyon penge a szakmában. (irodai munka)

Decemberben viszont hazafele menet autóbalesetet szenvedett, egy kisebb teherautó alapból gyorsan is hajtott, ezért megcsúszott a jeges úton, és belement a fent említett "jó fej" kollégámba, és többszörös csont törés, agyrázkódás lett az eredménye, konkrétan egy fának csapta az autót, csoda, hogy onnan élve jött ki.

Mivel tényleg jól dolgozott, a cég végig kitartott mellette, és a héten jött először dolgozni a baleset óta, viszont ahogy észrevettem másmilyen a viselkedése, mint amilyen volt a baleset előtt, viszont mivel a csoportban a baleset után is tök lazán beszélt a balesetről, meg megszoktam, hogy poénkodunk egymással, ezért pénteken amikor elkezdett esni a hó, odamentem a sráchoz, és mondtam neki poénból, hogy vigyázz ám, nehogy megint neked menjen egy autó, lehetőleg ne balesetezz megint :D de ezt ilyen vicces stílusban.

Erre mint egy idegbeteg állat, megfogta a nyakam is a falnak csapott és az arcomba mondta, hogy ha még egyszer hozzászólok, akkor kettőnk közül nekem lesz balesetem, de nem közúti hanem munkahelyi, 3 ember kellett, hogy leszedjék rólam, de még akkor is őrjöngött, az asztalomat például fel is döntötte, és mondta, hogy nagyon nagyon vigyázzak magamra. Illetve a nap többi részében egyszerűen nem működött együtt velem, mivel egy felettem lévő pozícióban dolgozik, ezért összekéne dolgoznunk, ehhez képest ha kértem valamit, csak annyit mondott, hogy leszarom, vagy, hogy nem érdekli.

Ahogy hallottam pletyka szinten ezért felelnie kell majd a főnökség előtt, szerintetek is kirúgják?

Ha nem áll készen agyilag, hogy visszajöjjön dolgozni, akkor maradt volna táppénzen, de így nem lehet emberek között viselkedni.

Ha pl nő lettem volna, akkor is ilyen idegbeteg állatként viselkedett volna?

2023. jan. 21. 14:31
1 2 3 4 5
 21/50 anonim ***** válasza:
71%

Nem veszem olyan komolyan az életet, mint az itteni vernyákolók. 4x is volt már balesetem és ebből 2x végtelenségig összetört, totálkáros autókból szálltam már ki és egyszer sem én voltam a sofőr!

Rettegtem kb 1-1 évig autóba ülni a két nagy baleset után. Az egyik sofőr aki mellett ültem, fél évig nem kelhetett fel az ágyból sem kb.

Én mégis érzékelem, hogy a kérdező nem bunkóságot akart szép köntösbe csomagolni, hanem tényleg csak viccelődni akart, feszültség oldásként.

Igen, rosszul mérte fel a kollégája lelkiállapotát.

De én baleset túlélőként mindenképp azt mondom, hogy az idegroham, az erőszak, a másik halálos megfenyegtése baromira nincs egyensúlyban egymással. Normális ember nrmális módon rendezi le. Nyilván a kérdező is bocsánatot kért volna egyből, ha nem a falhoz nyomják, hanem intelligensen szólnak neki vissza, hogy hé, ezt baromira nem kellett volna.

Szóval nem, nem adok igazat egy ilyen agresszív állatnak. De a kommentelők egyöntetű véleménye alapján én is azt mondom, valószínűleg téged fognak hibásnak kihozni, az ő lelkét meg pátyolgatni fogják, mert poszttraumás stressz brühühühü.

2023. jan. 21. 15:20
 22/50 anonim ***** válasza:
62%

Mekkora hülyének kell ahhoz lenni hogy valaki azt higyje hogy kiröhögik, netán gúnyolják a balesete miatt?

A legsötétebb legtrógerebb parasztok csak azok az iq barmok, akik ilyeneket értenek félre.

2023. jan. 21. 15:23
 23/50 anonim ***** válasza:
10%
Feszültségoldásként. Milyen feszültség van egy munka utáni elköszönésben? Mert az a mondat, amit a kérdező mondott, maximum olyankor van "jó helyen".
2023. jan. 21. 15:25
 24/50 anonim ***** válasza:
31%
Itt a gond az, hogy feltétlenül mondani kell valamit mindenre. Képtelen kussolni a magyar.
2023. jan. 21. 15:27
 25/50 anonim ***** válasza:
40%

Na, a történetmesélős trollunk megint alkotott!

Mondjuk ez elég fantáziadús sztori volt, látom, sikerült kikecmeregned a bejglikómából, karácsony környékén már nagyon laposak voltak a kérdéseid.

2023. jan. 21. 15:32
 26/50 anonim ***** válasza:
26%

Én mindkettőtöket kirugnám: téged, mert sértegetted a kollégád, őt pedig a tettlegességért. Sőt tőled megvonnám az összes kiegészítő bérelemet,amit kapsz és az ő számlájára utalnám ki.

Így megtanulnád, hogy mikor kell tartani a pofádat.

2023. jan. 21. 15:39
 27/50 anonim ***** válasza:
60%
Remélem, hogy a kollégádat rúgják ki. Nem emberek közé való az ilyen primitív, agresszív őstulok.
2023. jan. 21. 15:45
 28/50 anonim ***** válasza:
25%

Nem fognak kirúgni senkit. Kap egy szóbeli figyelmeztetést és ennyi.

Egyébként én a helyedben odamennék hozzá, és bocsánatot kérnék. Oké, hogy te csak vicceltél, de neki ez nem így jött le, és ha a továbbiakban is együtt kell dolgoznotok, mindenképpen fontos lenne, hogy normalizáljátok a viszonyotokat egymással.

2023. jan. 21. 16:17
 29/50 anonim ***** válasza:
75%

Valamilyen szinten kisfőnök, ergo azt hiszi, hogy sértettségében bármit megengedhet magának.

Semmiképp nem megengedhető ilyen kirohanás, tettlegesség. Becsületsértés címen fel is jelentheted.

Igen, elég ostobán sikerűlt a poénkodásod. De elég lett volna, ha kikéri magának.

Szerintem nincs rendben pszichésen, vagy megsérült a feje, vagy lelki törés miatt, de aki ilyen szinten labilis, annak még otthon kellene pihennie.

2023. jan. 21. 16:24
 30/50 anonim ***** válasza:
29%
"Mekkora hülyének kell ahhoz lenni hogy valaki azt higyje hogy kiröhögik, netán gúnyolják a balesete miatt?" Elég hozzá egy akkora állat mint a kérdező.
2023. jan. 21. 18:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!