Hogy szóljak vissza valami keményet a kollégámnak?
Miért kéne bármit visszaszólni?
Elég ha csúnyán ránézel és abbahagyja.
Nekem bevált amikor gyárban dolgoztam.
"Mondjuk ha belekezd, félbe szakítom, hogy ma reggel nem otthonról, hanem Anyudtól jöttem, hagytam neki aprót az éjjeli szekrényen vizes kiflire, mert még aludt, nem akartam felkelteni, hosszú volt az éjszaka..."
😂😂 imádom amikor valaki ekkora klisét dob be olyan arccal, mintha fossá nullázta volna a másikat. Közben csak full szánalom ő is, ugyanazon a szinten van értelmileg mint a többi, aki beleállt 😂 gyerekeim... jó nagy cringe.
Inkább tegyél rá egy lapáttal, hadd irígykedjen. Pl mondd azt holnap, hogy kaptál szülinapodra apuéktól 300 ezret csak úgy és most szeretnéd kérni a tanácsát milyen értelmes dologra költsd el a pénzt.
Ha ezek után is dumálgat, dicsekedjél még többet. Pl hogy nagyapád már jövő hónapban rád íratja a családi házát, mert az unokák közül te segítesz neki a legtöbbet és ezért szeretné, hogy csak te örökölj. És érdeklődj a kollégától mennyit érhet vajon az adott városvan ez az ingatlan. Reméled ér vagy 30 millát. Stb...
Mennyi idős? Nő? Van gyereke, férje?
Hát sajnos nincs megelégedve az életével.
Remélem neked sem célod egész életed végéig mellette dolgozni. A mérgező társaságot ott kell hagyni.
Egyébként nekem is a csúnya nézés vált be. Mikor beszólt valaki ránéztem csúnyán vagy volt, hogy használt a levegőnek nézés. Az talán a legbosszantóbb. Mikor bármit mond nem tud kizökkenteni.
Te ugyanúgy maradj a kiegyensúlyozott, vidám hangulatodban és gondolj pozitív dolgokra. Miért vagy hálás az életben, miért vagy boldog Pl. Van szerető családod, meleg otthonod, kedves barátaid, házi állatod, jó egészséged stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!