Irodai munkán ahol nem kell személyesen ügyfelekkel találkoznom/beszélnem mennyire fér bele ha 2-3 sört megiszok munka közbe?
Figyelt kérdés
2023. jan. 17. 17:06
21/26 anonim válasza:
Esetleg azzal is nagy segítséget tennél magadért, ha utolsó beosztottként nem az ország feudális mentalitású részénél vállalnál munkát, hogy aztán máson se rugózz, hogy mit csinálnak az uraságok.
22/26 anonim válasza:
Egy sörgyári kóstoló nem rúg be már napi 2 üvegnyi mennyiségtől (az sztem amúgy is kevés a berúgáshoz, bár nem én vagyok az átlagos fogyasztó:)), megszokja a szervezet, meg utána rögtön eszik egy jó ebédet az ember.
Belgiumban pl teljesen normális (volt?), ha valaki sört kér az ebédjéhez, utána vissza melózni. Még régebben még a gyerekenek is adtak a szüleik (asztslali sör 1.5%)
Vannak megoldások:))
23/26 anonim válasza:
Semennyire, akiben ennyi önuralom nincs hogy nem tud kibírni egy ilyen munkát sör nélkül, az ne is menjen dolgozni ilyen helyre.
24/26 anonim válasza:
Az ivást meglehet oldani simán ha nagyon akarod, de 10 percenként mész majd hugyozni.
25/26 Paczalos István válasza:
Ha nem bírod ki piálás nélkül azt a rühes 8 órát, akkor megérdemled, ha elkapnak és kib@sznak a munkahelyedről. Én tuti, hogy az első alkalom után kirúgnálak, és ezt ha leinformálna a következő munkaadód neki is jelezném. Egy alkesz nem megbízható munkaerő.
26/26 anonim válasza:
Természetesen belefér, és minden munkaadó tárt karokkal várja az ilyen munkavállalót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!