Kértetek fizetésemelést a drágulások miatt?
Figyelt kérdés
Soron kívüli fizu emelés volt, vagy "tervezett"? Meg is kaptátok? Mekkora mértékű volt? Mit reagált a kérdésedre a főnökség?2023. jan. 16. 16:22
11/19 anonim válasza:
Elvileg lesznek bértárgyalások - akkor mindig kapunk valemennyi emelést. Most nagyon próbálták azt sulykolni belénk, hogy nem áll olyan jól anyagilag a cég, van egy max. keret, amiből tudnak gazdálkodni stb... én nem fogok külön kérni, inkább elkezdek másfelé nézelődni, ha úgy gondolom, hogy az emelés, amit kapunk, arcpirítóan alacsony.
12/19 anonim válasza:
Kértem. Soron kívüli. 200 ezer nettó. Megkaptam.
13/19 anonim válasza:
Emelkedik a béralap orszagosan.
14/19 anonim válasza:
8% béremelést akarnak adni.
Fel fogok mondani.
15/19 anonim válasza:
Én sosem kérek, mindig van év elején. Most is kaptunk, bruttóban kb. 50 ezret, többet mint tavaly év elején. Most nekem úgy 410 körül lesz a fizum nettóban amit hazaviszek. Lehetne jobb is, de mi tökéletesen kijövünk belőle és még félre is tudok tenni. Feleségem otthon van újszülött pici babával.
16/19 anonim válasza:
#12 vagyok, miért lettem lepontozva?
17/19 anonim válasza:
9. Nem kamu.. Napi 6-8 millio bevetelu etterem, vastag tulajokkal, nagy haszonkulccsal. Semmi nekik abbol napi 5-600ezret kiosztani fizura a kb 15 fos szemelyzetnek. Ha lejon minden kiadas akkor is tobb misi marad nekik zsebbe/nap.. es hat van meg egy jopar helyuk
18/19 anonim válasza:
Kaptunk +20e forintot tavaly nyár végén a 220-ra. Idén már szóba se kerűlt, érjük be ennyivel. Eközben 3x volt 10% átemelés és a forgalom semmit nem változott.. ezt játszák kb 20 éve külömböző helyeken ahol jártam. Elegem van ezekből a buzeránsokból!
Többet nem váltok munkahelyet. Épp nyelvet tanulok és országot váltok pár hónapon belűl, és a büdös életben nem jövök vissza erre az elfuserált, szar országba! 20 év kő kemény szopatással sikerűlt elérniük, hogy szívből megutáljam a saját hazámat.
Hajrá magyarország, hajrá magyarok! Basszátok meg!
19/19 anonim válasza:
Kérnék,de úgyse kapnék. Egy év munkaviszony után jár a magasabb fizu. Ezzel pontosan tisztában voltam, mikor ide jelentkeztem, szerintem máshol is így csinálják. Pedig nagyon jól jönne :( érzékelek amúgy egy nagyobb feszültséget a régi motoros kollégáknál, hogy legalább+20%-ot szeretnének,de lehet örülhetnek,ha meglesz a 10%,ami nevetséges a jelenlegi helyzetben. Félő, hogy sokan dobbantani fognak majd év közben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!