Hogyan szerezhetnék vendégeket?
Azert ne haragudjatok, de anyagarban is boven megeri csinalni es lesz belole vendegkor.
Nyilvan picit lutri mindig, ha idegen, mert nem tudhatod hogy dolgozik, hiaba fotokon jol nez ki a munkaja.
Rohadtul nem mindegy szerintem, hogy kb 2 ezerert epit neked kormot vagy 10-ert, de kinek mi :D Az emberek pedig nagyon szeretnek sporolni, elhihetitek, szoval megy ez igy.
Nekem a legjobb baratnom kezdte igy, kezdetben ingyen, aztan anyagarban. Sok vendege volt ugy is, hogy kezdo volt. Sot, rohadt sok, de nyilvan ugyes is volt, de a vendegkore igy alakult ki, anyagarbol.
Az uzleti oldalat nem tudom hogy csinalta, gondolom az elejen feketen ment minden, de aztan egyeni vallalkozo lett.
Amíg nem volt meg a szakmám, eszembe sem jutott bárkitől pénzt kérni. Amikor elkezdtem a sulit, akkor kezdtem mások kezén gyakorolni, addig csak a sajatomon.
Amikor levizsgáztam, elkezdtem feltenni az addigi munkáimat közösségi oldalakra, akkor már sok ismerős megkeresett. Aztán vállalkozóként, főállás mellett házhoz jártam közel egy évig, utána asztalt béreltem egy fodrász mellett, aztán lett saját szalonom.
Házhoz járni iszonyú szívás volt, de nem tudtam máshogy kezdeni, otthon nem volt ehhez alkalmas hely, annyi tőkém nem volt, hogy rögtön béreljek egy helyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!