Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hogyan szerezhetnék vendégeket?

Hogyan szerezhetnék vendégeket?

Figyelt kérdés
Körmös szeretnék lenni, de egyenlőre még nincs meg a szakmám. Jelenleg is építek körmöket, a család szinte minden női tagja jár hozzám. Arra gondoltam, hogy szeretnék munka mellett egy-két vendéget ‘feketén’, mert gyakorolni szeretnék, viszont bárkinek felajánlottam, hogy csinálok neki műkörmöt mindenkinek ingyen kellene. Kezdő körmösök sem szalonban kezdték gondolom, szeretnék egy alapot, hogy ha nyitok egy saját szalont addigra már teljes értékű állásként csinálhassam a szenvedélyem. Minden felszerelésem megvan már hozzá. Előre is köszi a válaszokat :)
2023. jan. 16. 14:36
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
32%

Azert ne haragudjatok, de anyagarban is boven megeri csinalni es lesz belole vendegkor.

Nyilvan picit lutri mindig, ha idegen, mert nem tudhatod hogy dolgozik, hiaba fotokon jol nez ki a munkaja.

Rohadtul nem mindegy szerintem, hogy kb 2 ezerert epit neked kormot vagy 10-ert, de kinek mi :D Az emberek pedig nagyon szeretnek sporolni, elhihetitek, szoval megy ez igy.

Nekem a legjobb baratnom kezdte igy, kezdetben ingyen, aztan anyagarban. Sok vendege volt ugy is, hogy kezdo volt. Sot, rohadt sok, de nyilvan ugyes is volt, de a vendegkore igy alakult ki, anyagarbol.

Az uzleti oldalat nem tudom hogy csinalta, gondolom az elejen feketen ment minden, de aztan egyeni vallalkozo lett.

2023. jan. 16. 15:33
 12/16 anonim ***** válasza:
0%
Talalj ki egy arat es ugy reklamozd ismerosok kozt meg szolj a csaladnak is h terjesszek.
2023. jan. 16. 16:30
 13/16 anonim ***** válasza:
45%
Amíg nincs meg a szakma és kiváltva a vállalkozói addig csak óvatosan a terjesztéssel, jön egy próbavásárló aztán évekig csak a büntit fizeted.
2023. jan. 16. 17:25
 14/16 anonim ***** válasza:
72%

Amíg nem volt meg a szakmám, eszembe sem jutott bárkitől pénzt kérni. Amikor elkezdtem a sulit, akkor kezdtem mások kezén gyakorolni, addig csak a sajatomon.

Amikor levizsgáztam, elkezdtem feltenni az addigi munkáimat közösségi oldalakra, akkor már sok ismerős megkeresett. Aztán vállalkozóként, főállás mellett házhoz jártam közel egy évig, utána asztalt béreltem egy fodrász mellett, aztán lett saját szalonom.

Házhoz járni iszonyú szívás volt, de nem tudtam máshogy kezdeni, otthon nem volt ehhez alkalmas hely, annyi tőkém nem volt, hogy rögtön béreljek egy helyet.

2023. jan. 16. 21:51
 15/16 anonim ***** válasza:
Szerintem ez attól függ, hogy milyen minőségben dolgozol. Ha körmös szeretnél lenni, akkor nyilván el kell végezned a képzést, viszont én nem szeretem a papírfetisizmust. Egy kezem biztosan nem elég, hogy megszámoljam hány barátnőm készíti magának a körmeit otthon és én is magamnak géllakkozok. Ma már rengeteg anyag elérhető az interneten, el lehet látogatni körmös rendezvényekre stb., nagyon sokan egyénileg tanulják meg a technikákat és a gyakorlás minden esetben rajtad múlik. Nem a papírtól lesz valaki képzett, hanem a belefektetett idő számít… egy frissen végzett körmös sem feltétlenül fog tökéletes körmöket készíteni, sőt. Ezzel csak azt akarom mondani, hogy ha már tudsz szép, tartós, hordható körmöket készíteni akkor azt hülyeség lenne ingyen kínálni… minimum az anyagköltséget fel lehet számolni érte. Ha pedig még nem és valóban inkább a gyakorlásról van szó, még nem az igazi akkor azért én sem kérnék pénzt.
2023. jan. 17. 11:36
 16/16 anonim ***** válasza:
Lehet valaki nagyon ugyes papir nelkul is. Csak ismeros ismeroseinek..
2023. jan. 18. 10:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!