Megéri még havi nettó 400-ért elmenni dolgozni ebben az országban, vagy inkább irány külföld?
Ja, amúgy el is felejtettem van ehhez még egy történetem.
Unokatestvérem kiment Nétmetországba egy csoki gyárba dolgozni. Kb 10 munkással lakott együtt, utálta a környezetét, a munkatársait. Még is sem tudott nagyon félre tenni és végül hazajött 0 tartalékkal.
Egyedül annyit ért el, hogy vett magának egy laptopot és egy nagyon olcsó +15 éve körüli használt autót.
mAGYAROSZÁGON 5 ÉVE EGY MULTINÁL DOLGOZOM, SZEPTEMBER ÓTA EGY ÚJ POZÍCIÓN. Nettó 370 + SZÉP kártyára 32, szóval lényegében megvan a 400.
Bszom a rezet egész nap. Itthon ülök és konkrétan ha 1 órát dolgozom egy nap akkor sokat mondtam:D Gyakorizok, keresztrejtvényt fejtek, takarítgatok. Unatkozom.:D Mert persze azért online kell lenni, ha van valami.
Erre bőven jó ez a fizu. Ha kéne napi 7-8 órát dolgozni, akkor már nyögnék, mert amúgy az elmúlt 5 évben összesen 50 rugó fizuemelést kaptam, szóval valójában baromira nem tartja a fizum a piac tempóját, de ennyi munkával inkább befogom a számat:D
Viszont az ag ond, hogy gyereket akarunk. Ez nem a pénz miatt gond, hanem mert látjuk mivé lesz pl az oktatás. Ilyen oktatási színvonal meg egyébként ilyen általános közhangulat mellett viszont akármennyit keresel, toxikus ebben az országban gyereket nevelni.
Szóval szar, mert mi megvagyunk a pénzünkkel, havonta 400 rugót teszünk nagyjából félre, mégis mindig ott a gondolat, hogy el kéne hagyni ezt az országot. Egyszerűen toxikus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!