Milyen lesz szerintetek?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Nem sokára kezdek az új munkahelyemen(személy és vagyonőr állás) egy vidéki kórházban. Én leszek egyedül lány, 11 fiú van még rajtam kívül. Szerintetek hogy fognak állni hozzám? Nem cikiznek azért mert csaj vagyok? Fiatal vagyok, a 20as éveimben járok, ők pedig kB a 40-esben, illetve szerintetek mennyire lesz pörgős munka? Nem leszek túl szerencsétlen? Kicsit félek és izgulok.
Köszönöm a válaszokat!
2023. jan. 12. 12:59
1/4 anonim válasza:
Hááát. Az fix hogy minden kolléga veled akar majd lenni egy műszakban, és számíthatsz próbálkozásokra is. Kitartást!
Miért lennél szerencsétlen? Több határozottságot várok egy bizti őrtől! :) :) Az hogy izgulsz teljesen normális. Én hiszek benned!
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm első, kedves vagy! 😊
2023. jan. 12. 13:05
4/4 anonim válasza:
Ha nem a megfelelő személy akar nyúlni a melledhez, akkor csuklófeszítést kell alkalmazni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!