Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Zavar titeket egy olyan...

Zavar titeket egy olyan munkakör amiből nincs kiút nincs fejlődési lehetőség, vagyis ha elhelyezkedtek benne, akkor ítéletnapig azt és úgy azért a béka segge fizetésért kell majd csinálni?

Figyelt kérdés

Betanított szellemi munkakör, amolyan tartozáskezelés. Akinek tartozása van, annak figyelmeztető küldése 1x 2x stb. ennyi a meló. Irodai aktatologatás. Fejlődési lehetőség kitörés nincs mert nincs hova. Ha itt elhelyezkedsz 20 év múlva is ezt a szart fogod csinálni az akkor aktuális minimálbérért. Ott ülsz a gép előtt és csinálod a halál unalmas robotmelódat. Ha 20 évig ott vagy, hát 20 évig. semmit se fejlődsz, sehova se tudsz kitörni cégen belül. Nincs hova.

Zavarna titeket egy ilyen állás?

2023. jan. 7. 12:15
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
81%

Az alapítványi suliban nem fizetik a szülők a tandíjat rendesen?

Igen, zavarna, siránkozás helyett évekkel ezelőtt váltottam volna. De hát én bátrabb vagyok, mint te

2023. jan. 7. 15:33
 22/23 anonim ***** válasza:
Én egy idő után ebbe belefáradtam, és úszok inkább az árral.
2023. jan. 7. 17:55
 23/23 anonim ***** válasza:
Nem sorsszerű nyomorban élni, de a változásért tenned is kell valamit. Ha nem csinálsz semmit akkor ne csodálkozz, hogy marad minden a régiben!
2023. jan. 8. 10:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!