Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Zavar titeket egy olyan...

Zavar titeket egy olyan munkakör amiből nincs kiút nincs fejlődési lehetőség, vagyis ha elhelyezkedtek benne, akkor ítéletnapig azt és úgy azért a béka segge fizetésért kell majd csinálni?

Figyelt kérdés

Betanított szellemi munkakör, amolyan tartozáskezelés. Akinek tartozása van, annak figyelmeztető küldése 1x 2x stb. ennyi a meló. Irodai aktatologatás. Fejlődési lehetőség kitörés nincs mert nincs hova. Ha itt elhelyezkedsz 20 év múlva is ezt a szart fogod csinálni az akkor aktuális minimálbérért. Ott ülsz a gép előtt és csinálod a halál unalmas robotmelódat. Ha 20 évig ott vagy, hát 20 évig. semmit se fejlődsz, sehova se tudsz kitörni cégen belül. Nincs hova.

Zavarna titeket egy ilyen állás?

2023. jan. 7. 12:15
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Most ilyenben vagyok ha úgy nézzük mint karbantartó, egyedül dolgozom. Rám hárítanak mindent sz.rt szó szerint. A legtöbb munka sajnos amit végzettség nélkül vagy alacsony végzettséggel (szakmunkás) kell csinálni az ilyen. Nekem van szakmai végzettségem, úgyhogy nagyon zavar a jelenlegi állapot, váltani fogok.
2023. jan. 7. 12:51
 12/23 anonim ***** válasza:
Pont ezért tettem fel én is amiket feltettem. Budapesten nagyon könnyű váltani. Ha van diplomád vagy neadjisten egy OKJ-s pénzügyileg számviteli sulid, és 25 év alatti vagy, akkor nem kérdés hogy nem itt a helyed.
2023. jan. 7. 12:53
 13/23 A kérdező kommentje:

"Én a te továbblepesed szempontjabol kérdeztem ezeket, de ok.“

Én maradok sehova se kellek, ill még rosszabb hely persze lenne. ez 1 műszakos nyugis hely, nincs hétvége nincs túlóra. Szarabb lenne bőven jobb az kizárt. Nem megyek el 3 műszakba szopni valami trágyagyárba akkor se ha ott btto 20-al több a bér.

Más meg nincs. (lenne, csak én oda nem kellek, főleg nem az 50hez közeledve)

2023. jan. 7. 12:54
 14/23 anonim ***** válasza:
75%
Alapból nem vállalnék el minimálbéres melót.
2023. jan. 7. 12:54
 15/23 anonim ***** válasza:
Értem. Akkor en biztosan elvegeznek valamilyen pénzügyi tanfolyamot 50 körül, és két év múlva lephetsz is vele. Akár közszferaba is, ott a kor előny, minél több ledolgozott éved van annál magasabb a szorzó.
2023. jan. 7. 12:56
 16/23 A kérdező kommentje:

" és 25 év alatti vagy, akkor nem kérdés hogy nem itt a helyed.“

Ja.2x 25 lassan....

" Budapesten nagyon könnyű váltani“

Ühüm. ja. persze. főleg 1976-os születési dátummal könnyű (és igen, van diplomám nem is egy-és kit érdekel? senkit. kitörölhetem a valagam vele)

"Alapból nem vállalnék el minimálbéres melót.“

Hát lehet menni közmunkázni is havi 57.000-ért.... nem vállalok el minimálbérest és akkor 0 ft-ért a falat nézem otthon? Mert más nincs.

2023. jan. 7. 12:57
 17/23 anonim ***** válasza:
100%

Én értem, hogy nem egyszerű váltani, sajnálom hogy így alakult, de vannak lehetőségek azért, ha nem is rengeteg, de mint ahogy látszik is, téged nagyon zavar ez a munkakör, és én sem lennék vele megelégedve.

Aktív munkakereséssel ha sok idő alatt is, de találhatsz olyat, ami neked ideálisabb.

2023. jan. 7. 13:12
 18/23 anonim ***** válasza:
Nem bírnám ezt csinálni, legfeljebb ha nyugdíj előtt lennék munkanélküli, vagy ha valami Isten háta mögötti helyen élnék ahol semmi más lehetőség nem lenne.
2023. jan. 7. 13:27
 19/23 anonim ***** válasza:
33%

Fiatalkéntz nagyon zavarna. 20-30 évesen csak addig maradnék, míg nem találnék jobbat. Közben igyekezném képezni magam, hogy kelendőbb legyek a munkaerőpiacon.

40+ évesen ha nincs piacképes tudásod akkor az csak és kizárólag a Te hibád. Piacképtelen diplomával kitörölheted a fenekedet. Így marad a minimálbéres munka. Esetleg egy bolti dolgozói állás nem érdekel? Nagyban nyomják a lidl és aldi álláshírdetéseket havi kezdő, bruttó 400 ezer.

2023. jan. 7. 13:29
 20/23 anonim ***** válasza:
85%

Kedves kérdező. Én is 50 éves vagyok. Van egy diplomám, és egy pénzügyi ügyintézoi tanfolyamom és sok éves gyakorlattal rendelkezem. (a diplomam egyébként büfészak, de ez nem érdekli a munkáltatók jó részét, ahol a diploma "csak" feltétel!!)

Mégis könnyen tudok váltani 3-4 évente szoktam, és általában jobb bérrel, jobb körülmények közt. Mára már osztályvezeto helyettes vagyok. És én is követeleskezelessel kezdtem.

Tehát a te sorsod a saját kezedben van. Nem a bánatos belenyugvas a jó hozzáállás.

2023. jan. 7. 14:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!