Az önéletrajznál fontos megadni?
Figyelt kérdés
Az önéletrajznál fontos megadni a pontos lakcímemet? Nem lehet csak irányítószámot és várost írni? Kitudja kik élhetnek vissza a rendelkezésre álló adattal.2023. jan. 5. 15:53
1/5 anonim válasza:
Én sosem írtam bele. Még a várost sem.
3/5 anonim válasza:
Részletes cím nem fontos, az jó, ha látják, hogy közel laksz, mert így nem kell sok utiköltséget téríteni.
4/5 anonim válasza:
Mindig beleírom. Hála ég, puccos környékén lakom már, hadd lássák csak, h az én nem szúrhatják ki gombokkal. Meg az a szerencse, h társas ház, 10 emeletes tömbben és emelet, ajtót nem írok, seholsincs kint a nevem így a 60 lakásból bármelyikben lakhatok🥰
5/5 anonim válasza:
Nem kell beleírni...
Kedves 4-es!
Az ilyen direkt adatközlés visszatetszést is kelthet egyes HR-seknek, mondván, kicsit sokat gondol magáról az illető, azért emeli ki... és ilyen ember nem kell nekik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!