Milyen munkára jelentkezzek nyáron, nulla tapasztalattal? Mire van esélyem?
20 éves vagyok, első éves egyetemista, tehát annyira azért nem kínosan idős, hogy nagyon furcsa legyen a tapasztalat hiánya.
Igazából nyárra keresek csak munkát, illetve fontos lenne, hogy szállással (otthon gázos a helyzet, szóval ez fontos, évközben meg kolis vagyok). Igazából érettségim van, meg egy középfokú nyelvvizsgám angolból(hétköznapokban használom is a nyelvet elég aktivanz, beszéd szintén is, tehát nem az van, hogy csak papírom van róla), ja meg egy hét modulos ECDL vizsgám, de az nem túl említésrenéltó, azt hiszem, másoktól azt a tapasztalatot hallom, hogy ha említik, hogy van, akkor kb az az első kérdés, hogy az meg mi. :D
A nyári koli nem jó ötlet. A tavalyi évben pl 76 ezer volt egy főre, egy hónapra, úgy, hogy három fős szobák vannak. Ennyi erővel szobát is bérelhetnék random. Legrosszabb esetben is ugyanennyire jövök ki, csak akkor nem hárman vagyunk egy szobában, meg hatan egy fürdőre, meg egy emeletnyien egy konyhára.
A gyakornoki állás nyárra offos, első éves vagyok, ráadásul tanárin. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!