Ezzel buktam az egészet?
Figyelt kérdés
Jelentkeztem egy állásra és kértek bérigényt, viszont nem volt odaírva, hogy bruttó vagy nettó, ezért beírtam az igényemet, gondolván, hogy biztos bruttót kér. Kaptam is egy visszaigazoló e-mailt, ahol meg tudtam nézni a feltöltött dokumentumokat és a bérigényt, ahol látom, hogy nettónak írja. Ezen bebuktam az egészet? Lehet így hozzám sem fognak szólni? Nagyon nem volt egyértelmű és módosítani nem lehet.2023. jan. 4. 15:07
1/7 anonim válasza:
Te valami ufó vagy? Nincs szád, nem tudsz telefonálni, nincs kezed, nem tudsz egy e-mailt írni, hogy jelezd, hogy nem volt egyértelmű, félreértetted és rosszul adtad meg?
Fel nem foghatom...
2/7 A kérdező kommentje:
Szerinted nem tettem volna már meg, ha van valami elérhetőség?
2023. jan. 4. 15:18
3/7 anonim válasza:
Mindenhol a bruttót mondják és kérik.. Én akár mikor nettót mondtam interjún lehurrogtak, hogy bruttóról beszélgessünk.. Amúgy meg, ha van egy kis esze az éppen olvasó HR-esnek le fog esni, hogy bruttóra gondoltál.
4/7 anonim válasza:
Ha nem tudsz elérni egy céget, amelyiktől e-mailt kaptál, akkor már alkalmatlan vagy bármire.
5/7 A kérdező kommentje:
Ne haragudj, de mit nem lehet megérteni azon, hogy nem közvetlenül a céghez jelentkeztem? Felvilágosítalak, hogy te is teljes mértékben alkalmatlan vagy arra, hogy értelmes segítő választ írj még egy ilyen bugyuta oldalon is..
2023. jan. 4. 16:36
6/7 A kérdező kommentje:
#3 Köszönöm.
2023. jan. 4. 16:39
7/7 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy buktad volna, úgysem annyit adnak amennyit kérsz, hanem erre a posztra egy kezdőnek ennyit adnak./FG
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!