Én vagyok a hibás, hogy rohadtul megalázva érzem magam és megvetem ezek után a csajt?
Kolléganőm. Teljesen nyilvánvalóan nyitott felém, más kollégák is látták, elismerik. Rámírt, hogy mi újság, amikor otthonról dolgoztunk mindketten, rendszeresen beszélgettünk.
A karácsonyi bulin bepróbálkoztam, mire közölte, hogy van barátja. Bennem volt egy kis pia, ezért megkérdőjeleztem, és azt mondtam, hogy persze, mind ezt mondjátok és megkértem, hogy mondja el mi a baj. Azt mondta még mindig a pasija miatt de amúgy sem tetszene, hogy rányomulok félrészegen, mások előtt. Mondtam, hogy akkor mondja rögtön az utóbbit és ne maszatoljon itt a pasijáról, hanem legyen egyenes és legyen gerince, nem kell hozzá több bátorság mint nekem, mint férfinak a kezdeményezéshez, és az nem járja, hogy én kockázatot vállalok, és ő meg nem őszinte.
Erre már kiabálva mondta, hogy "B.MEG, NEM ÉRTED, HOGY VAN BARÁTOM?", én meg még idegesebb lettem már, és azt mondtam, hogy kis gyökér lehet, ha így mert flörtölni, szórakozni mellette.
Ezek után mások füle hallatára mondta el, hogy a barátjának a nyomába sem érhetek, ritka ronda fejem van, és soha az életben nem flörtölt velem, csak kedvelt, de már azt sem.
Kicsit nyomoztam, és megtudtam, ki a pasija. 10 éve vannak együtt és még mindig nem vette feleségül, ráadásul nála fiatalabb, férfiatlan, töketlen, sovány h.ülyegyerek. Írtam neki, és csatoltam pár flörtölős beszélgetést, de csak egy :D emojit reagált, annyira semmibe vesz.
Miért lehet ilyeneket büntetlenül megtenni mással? Ha nem lett volna nyitott, szinte ribis viselkedése, akkor soha nem próbálkoztam volna be, és ha normális kapcsolatban élő, tisztességes viselkedésű nő lenne, akkor lekoptam volna azonnal és nem viselt volna így meg.
Van egy férfi kollégám, akivel rendszeresen csetelünk, durva, akár félreérthető poénokat is alkalmazunk, nem csak irásban, mások előtt munkahelyen is. Ő 3 gyerekes, nős férfi. Én 10 éve kapcsolatban, 5 éve volt gyűrűm,idén mentem férjhez.
Nem,
11.folytatása
Nem, semmit nem akarok a kollégámtól, jófej, jó haverok vagyunk, de ez ennyi.
Mondjuk ezt ő is feléri ésszel.
Nem,szerintem félreértetted a csajt.
Ige, az elég megalázó, hogy a pasija is csak röhög rajtad...
Amíg ugyanezeket a poénokat egy férfi munkatárs esetén nem éreznéd felhívásnak, addig egy nöi munkatárs esetében sincs több jelentösége!
A hiba egyértelmüen benned van, azt hiszed, te vagy a nök számára a legszuperebb férfi és mindenkinek egyböl ugrani kellene veled az ágyba, mert te beképzelted, akar töled valamit, pedig nem.
Igen, te vagy a hülye, de ezt úgysem fogod soha felfogni.
Egyszer én is kerültem már hasonló szituba, az a pasi sem érti szerintem a mai napig se, hogy mi volt a probléma:
bulizni mentünk baráti társaságunkkal, egyik barátunk hozott két új ismerőst (házaspár). Oké, bemutatkoztunk, beszélgettünk, pár órával később pedig néhányan kimentünk rágyújtani a ház elé. Ott a pasi egyszer csak átkarolta a derekamat, és próbált magához húzni. Volt már benne pia, gondoltam, nem csinálok nagy ügyet belőle, csak letoltam a kezét magamról, és arrébb léptem. Erre a pasi elkezdett kiabálni, hogy mit képzelek én, hát neki odabent ül a felesége, ő most akkor miért nem karolhat át engem... Oké, elkönyveltem magamban, hogy részeg pasi hülye, be is mentem a társasághoz. Másnap estére viszont kiderült, hogy az ürge délelőtt - már kijózanodva - körbetelefonált mindenkit, hogy én hogy viselkedhettem így, hiszen neki ott ült bent a felesége. Mindenki elmondta neki, hogy attól, hogy nős, még nem köteles eltűrni senki a taperolását, de még ő volt megsértődve. Azóta nem hallottam róla.
Hahah, velem hány nő csinálta ezt az évek alatt...
A nők szimplán idióták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!