Ha a főnök több fizetést adott(kézbe kapom),mint ami járna.Akkor elászámolta vagy csak tesztel engem,hogy szólok e érte?
Figyelt kérdés
szóltam neki természetesen és meg is köszönte.2022. dec. 16. 19:33
11/15 anonim válasza:
Nekem volt olyan főnököm aki szándékosan elszámolt bért utalgatott és azt nézte az embere szól-e. Ha nem szólt akkor repült.
12/15 anonim válasza:
Szóval ez egy ilyen szar mocskos kis teszt volt.
13/15 anonim válasza:
Az ember nem dobja el a becsületét. Jól tetted, hogy szóltál.
Viszont, tesztelt, akkor hülye. Ez sértés. Én utána nekifognék új munkahely után nézni.
14/15 anonim válasza:
Jól jöhet ez még neked a jövőben. Persze embere válogatja, biztos találkoztál már te is olyannal, aki előszeretettel visszaél az ilyen típusú kiszámíthatatlanságoddal... Ami őt azért eléggé kiszámíthatóvá teszi, nem is értem, mit remélnek... Én csak azt, hogy a góré nem ilyen, és jó helyen vagy.
15/15 anonim válasza:
Érdemes szólni ha van gerinced és becsületed, bár jutalom keksz az esetek döntő többségében nem jár érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!