Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Targonca munka 12 órában. Ki...

Targonca munka 12 órában. Ki hogy bírja a targoncán 12 órában ?

Figyelt kérdés

Sziasztok. 12 órán át dolgozok folyton targoncán. Szeretem,imádom. De mikor rájövök hogy még csak ennyi az idő a fejem elpukkan. Nálunk lehet telefonozni, zenét hallgatni, beszélgetni stb.

Ki milyen módszerekkel bírja a 12 órás targoncázást? 90%ba tolatok, a nyakam és a derekam sokszor kiáll. Próbálok mindig máshogyabban mozgolódni benne, de egyenlőre még nem jöttem rá a titokra. Esetleg valami tipp a munka után? Nyugalom nem sírok, csak könnyebbé akarom tenni a munkám. Köszönöm

2022. dec. 15. 13:30
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
91%
Marhára nem szeretek, de egy kamera képe soha nem fogja azt a térbeli tájékoztatást nyújtani, amit a két szemed igen. Ha valaha vezettél volna bármilyen targoncát, tisztában lennél azzal, hogy az ember nem viccből vezet hátrafordulva. Többek között ezért is vésik a kis agyadba az első napon, hoyg TÜKÖRBŐL NEM VEZETÜNK!
2022. dec. 18. 13:17
 12/17 anonim ***** válasza:

Köszönöm,ezt magamtól is tudtam.

Fejlődik a technika, szóval nehéz lesz valakinek elfogadni de előbb vagy utóbb lesz ilyen is.

2022. dec. 18. 13:26
 13/17 A kérdező kommentje:
Van egy tükör de az semmit sem ér, szinte nem látsz térben semmit sem
2022. dec. 18. 13:47
 14/17 anonim ***** válasza:
ez a kamerás tanács, akkor érne bármit, ha lenne bárhol ilyen működő megoldás, amit használnak és bevált.
2022. dec. 18. 15:49
 15/17 anonim ***** válasza:
Kérdező, csak raktárban targoncázol, vagy kamionról is kell leraknod felraknod a palettás árukat?
2022. dec. 18. 16:18
 16/17 A kérdező kommentje:
Csak a raktárban nyomom idáig. Azt nemtudom hogy a későbbiekben kellesz e azt is
2022. dec. 19. 00:22
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Apum egyik ismerőse Németországban targoncás valamilyen alkatrész raktárban, nem tudom a nevét.

Na és csak kamionokat pakol ki állandóan és nem palettás árukat hanem olyan rácsos ketreceket és abban vannak különböző alkatrészek.

Alig hogy az egyik kamiont kipakolja, már jön a másik, sorban állnak egymás után, de több targoncás van.

Állitólag menne egy másik helyre, mert nem birja azt az iramot.

2022. dec. 19. 00:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!