Targonca munka 12 órában. Ki hogy bírja a targoncán 12 órában ?
Sziasztok. 12 órán át dolgozok folyton targoncán. Szeretem,imádom. De mikor rájövök hogy még csak ennyi az idő a fejem elpukkan. Nálunk lehet telefonozni, zenét hallgatni, beszélgetni stb.
Ki milyen módszerekkel bírja a 12 órás targoncázást? 90%ba tolatok, a nyakam és a derekam sokszor kiáll. Próbálok mindig máshogyabban mozgolódni benne, de egyenlőre még nem jöttem rá a titokra. Esetleg valami tipp a munka után? Nyugalom nem sírok, csak könnyebbé akarom tenni a munkám. Köszönöm
Köszönöm,ezt magamtól is tudtam.
Fejlődik a technika, szóval nehéz lesz valakinek elfogadni de előbb vagy utóbb lesz ilyen is.
Apum egyik ismerőse Németországban targoncás valamilyen alkatrész raktárban, nem tudom a nevét.
Na és csak kamionokat pakol ki állandóan és nem palettás árukat hanem olyan rácsos ketreceket és abban vannak különböző alkatrészek.
Alig hogy az egyik kamiont kipakolja, már jön a másik, sorban állnak egymás után, de több targoncás van.
Állitólag menne egy másik helyre, mert nem birja azt az iramot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!