Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Targonca munka 12 órában. Ki...

Targonca munka 12 órában. Ki hogy bírja a targoncán 12 órában ?

Figyelt kérdés

Sziasztok. 12 órán át dolgozok folyton targoncán. Szeretem,imádom. De mikor rájövök hogy még csak ennyi az idő a fejem elpukkan. Nálunk lehet telefonozni, zenét hallgatni, beszélgetni stb.

Ki milyen módszerekkel bírja a 12 órás targoncázást? 90%ba tolatok, a nyakam és a derekam sokszor kiáll. Próbálok mindig máshogyabban mozgolódni benne, de egyenlőre még nem jöttem rá a titokra. Esetleg valami tipp a munka után? Nyugalom nem sírok, csak könnyebbé akarom tenni a munkám. Köszönöm

2022. dec. 15. 13:30
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
95%

kis szüneteket nem lehet tartani? hülyén hangzik de it tnem ugyanaz a gond mibt irodai és más üllő munkánál? csak itt ráadásul kevésbé befolyásolhatod az ergonómiát. akárhogyis szerintem jól teszed, hogy komolyan veszed ezt, mert nagyon fontos.

nekem a kis szünetek és nyújtások, torna jut eszembe. de nem targoncázok. csak engem is érdekel ez.

2022. dec. 15. 13:39
 2/17 A kérdező kommentje:

Van 3 szünet, el tudok menni wcre is bármikor

Sajnos az a baj igen, sokat kell ülni mint bármelyik más ülőmunkánál. Inkább ülök mint állok úgy vagyok vele.

2022. dec. 15. 13:50
 3/17 anonim ***** válasza:
93%

2# arra gondolok, hogy minden órában felemállni, ha csak pár percre is. ez zavarná a munkarendet?

Szerintem a háromóránként mozgás az kevés.

2022. dec. 15. 14:07
 4/17 anonim ***** válasza:
96%

Én a 12 órát úgy bírom, hogy sehogy. Főleg nem villáson, hátracsavarodva. Ember vagyok, nem gép. Nyolc óra munka bőven elég - és 20-30 percenként maximum leszállok, sétálok, mozgok.

Hogy miért? Több oka is van. Egyrészt szeretnék még 20 év múlva is egyenes gerinccel járni tudni. Másrészt a munkáltató is tisztában van azzal, hogy egy egészséges melós többet ér, mint egy olyan, amelyik fél évet betegszabin van az évben.

2022. dec. 15. 14:14
 5/17 anonim ***** válasza:
91%
Nekem csak annyi bajom van vele hogy hideg van semmi egyéb :D Nyáron imádom.
2022. dec. 15. 15:35
 6/17 anonim ***** válasza:
95%
Tuti valamit iktassatok be, mert a sima ülőmunkától is sok gond lehet, ez meg durvább.
2022. dec. 15. 15:54
 7/17 anonim ***** válasza:
91%
Par honapig csinaltam csak kovid alatt, de halal unalmas volt.. nem a 12 ora meg a fizikai melo volt gaz mert most is azt csinalom, hanem az ucsorges, monotonitas ill a kiegett oreg kollegak
2022. dec. 15. 23:08
 8/17 anonim ***** válasza:
46%

Ha meg több ideig tervezel ott lenni, akkor tolató kamera nem lenne rossz.

Igazából 12 órát melózni nem valami jó hosszú távon.

2022. dec. 18. 12:23
 9/17 anonim ***** válasza:
67%

"tolató kamera"

Te hol élsz vazze, a villás nem bömbi hogy kamerával tolassál...

2022. dec. 18. 12:40
 10/17 anonim ***** válasza:
61%

#9 Sok mindenre van megoldás vazze.

Ha nem tetszik az ötlet, nem akarsz rajta gondolkodni, akkor az a te bajod.

Lehet hogy te jobban szeretsz állandóan hátra fordulgatni.

2022. dec. 18. 13:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!