Targonca munka 12 órában. Ki hogy bírja a targoncán 12 órában ?
Sziasztok. 12 órán át dolgozok folyton targoncán. Szeretem,imádom. De mikor rájövök hogy még csak ennyi az idő a fejem elpukkan. Nálunk lehet telefonozni, zenét hallgatni, beszélgetni stb.
Ki milyen módszerekkel bírja a 12 órás targoncázást? 90%ba tolatok, a nyakam és a derekam sokszor kiáll. Próbálok mindig máshogyabban mozgolódni benne, de egyenlőre még nem jöttem rá a titokra. Esetleg valami tipp a munka után? Nyugalom nem sírok, csak könnyebbé akarom tenni a munkám. Köszönöm
kis szüneteket nem lehet tartani? hülyén hangzik de it tnem ugyanaz a gond mibt irodai és más üllő munkánál? csak itt ráadásul kevésbé befolyásolhatod az ergonómiát. akárhogyis szerintem jól teszed, hogy komolyan veszed ezt, mert nagyon fontos.
nekem a kis szünetek és nyújtások, torna jut eszembe. de nem targoncázok. csak engem is érdekel ez.
Van 3 szünet, el tudok menni wcre is bármikor
Sajnos az a baj igen, sokat kell ülni mint bármelyik más ülőmunkánál. Inkább ülök mint állok úgy vagyok vele.
2# arra gondolok, hogy minden órában felemállni, ha csak pár percre is. ez zavarná a munkarendet?
Szerintem a háromóránként mozgás az kevés.
Én a 12 órát úgy bírom, hogy sehogy. Főleg nem villáson, hátracsavarodva. Ember vagyok, nem gép. Nyolc óra munka bőven elég - és 20-30 percenként maximum leszállok, sétálok, mozgok.
Hogy miért? Több oka is van. Egyrészt szeretnék még 20 év múlva is egyenes gerinccel járni tudni. Másrészt a munkáltató is tisztában van azzal, hogy egy egészséges melós többet ér, mint egy olyan, amelyik fél évet betegszabin van az évben.
Ha meg több ideig tervezel ott lenni, akkor tolató kamera nem lenne rossz.
Igazából 12 órát melózni nem valami jó hosszú távon.
"tolató kamera"
Te hol élsz vazze, a villás nem bömbi hogy kamerával tolassál...
#9 Sok mindenre van megoldás vazze.
Ha nem tetszik az ötlet, nem akarsz rajta gondolkodni, akkor az a te bajod.
Lehet hogy te jobban szeretsz állandóan hátra fordulgatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!