Ki kapott év végére a fizetése mellé plusz juttatást? Pluszpénzt?
Figyelt kérdés
Mert én sajnos idáig nem kaptam semmit csak a szokásos fizut.😢2022. dec. 15. 10:35
12/16 anonim válasza:
18 éve vagyok a munkahelyemen és 18 éve mindig ugyanazt kapjuk: a nagy lóf****szt.
legalább nem tud elinflálódni az értéke. a lóf***sz mindig ugyanannyit ér.
Régebben szóban még futotta boldog karácsonyra az inygen van, de az utóbbi években arra se futja.
13/16 anonim válasza:
Örüljünk, hogy van fűtés az irodában.
Mi semmit nem kaptunk, de nem is fogunk. Januárban fizetés csökkentést akarnak. Szóval munkanélküli is leszek
14/16 anonim válasza:
itt az egyik ipari parkos három műszakos gyárban a cégesek 90 bruttót kaptak, a külsősök 40et. a semmitől az is jobb
15/16 anonim válasza:
Semmit, de nem érdekel.
Amikor a társadalom szerint "jobb" munkám volt és irodai, kaptunk borítékban 25 ezer forintot.
Akkor már inkább legyen szerintem jobb munkám, "bónusz" nélkül.
16/16 anonim válasza:
Mi tavaly (2021 decemberben) kaptunk egy havi prémiumot, idén (2022 december) nem kaptunk semmit (jó kaptunk 16 ezret valami Edenred utalványra).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!