Ha munkaügyi perben tanúként leszek meghallgatva úgy tanúzzak ami a valóságnak megfelelő (és akkor a főnök bosszúból kirúg) vagy hazudjak a főnök kedve szerint (és akkor marad az állásom)?
Figyelt kérdés
2022. dec. 13. 07:57
1/12 anonim válasza:
Na, most mar birosagra jutott az alapitvanyi iskola?
2/12 anonim válasza:
Alkudj meg hamis tanúzásban fizetésemelés fejében!
3/12 anonim válasza:
A szálakat el kell varrni, utána meg fog ölni
4/12 anonim válasza:
Ha neked tényleg ennyit ér a lelkiismered, akkor kötve hiszem, hogy számít a véleményünk...
5/12 anonim válasza:
Mondjuk már a meghallgatasod elején el fogják mondani, hogy q valóságnak megfelelően kell valaszolnod. Ha kiderul, hogy hazudsz, hamis tanúzásért büntető eljárás indul ellened.
6/12 anonim válasza:
Kérdező a mágikus fogalom amire te vársz a NEM EMLÉKSZEM.
ebbe nem lehet belekötni.
Ha azt mondod nem láttam, és kiderül látnod kellett mert ott voltál bajban vagy... de ha azt mondod húúúú nem emlékszem, abba nem lehet belekötni. Senki a világon nem tudhatja ugyanis te mire emlékszel.
7/12 anonim válasza:
Nálam a "Nem emlékszem." ára is egy fizuemelés lenne.
9/12 anonim válasza:
Egyébként meg lehet tagadni a tanúskodást, nem a te dolgod!
Én rendőrségi eljárásban visszautasítottam a lehetőséget!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!