Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Elmennétek ilyen év végi...

Elmennétek ilyen év végi céges bulira ha a világon semmi kedvetek nem lenne, csupán azért, hogy ne legyenek rossz véleménnyel?

Figyelt kérdés

Hosszú évek óta dolgozok itt, elég sok szar dolog és kevés jó ért.

Nálunk kb olyan, hogy ha nem mész el köcsög vagy, ha meg elmész mindenki lesz...arja, hogy ott vagy

2022. dec. 12. 12:30
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
78%
Jo helyen dolgozok, jo munkatarsakkal, mégse mentem el. Érthető és valos kifogásom volt.
2022. dec. 12. 14:42
 12/14 anonim ***** válasza:
Haha én kizárólag ezért járok a céges hepajokra.
2022. dec. 12. 18:11
 13/14 anonim ***** válasza:

Ha megtehetem, hogy kockázatmentesen távol maradok ilyen "eseményről", akkor egyszerűen nem megyek el, mert nem érzem jól magam sok ember társaságában. Szeretem magam körül a nyugalmat és az belefér, hogy t órát eltöltök emberekkel egy kényszerhelyzet miatt, - ami adott esetben egyenlő azzal, hogy egy helyen kell dolgoznunk egy nagy, közös célért, - mivel az ember a barátait megválaszthatja, de a családtagjait egyáltalán, a kollégáit pedig többnyire nem. Nem várhatja el senki, hogy karatom ellenére járjak olyan közegbe, amelyben nem érzem jól magam.

A másik lehetőség, hogy kötelező, - "erősen ajánlott" - a jelenlét egy ilyen tivornyán. -Nem helyeslem már azt sem, hogy kötelezővé lehet tenni ilyen "rendezvényeket" saját költség, ill. szabadidő terhére és nemleges akarat ellenére is, de ha már így adódik, lesem a létező legelső alkalmat, amikor "pattanni" lehet innen és már ott sem vagyok.

A "társadalmilag fontos esemény" kipipálva és borítsa bölcsőzsír egy évig!

2022. dec. 12. 22:57
 14/14 anonim ***** válasza:
Ha muszáj, már akkor sem megyek el, mert munkahelyen kívül nem vagyok hajlandó olyan emberekkel egy asztalhoz leülni, akiket utálok. Van annyi tartásom, hogy ezt betartsam. Ha nem tartanám be, csak szembeköpném saját magam.
2022. dec. 13. 23:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!