Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Köteles vagyok a saját discord...

Köteles vagyok a saját discord szerveremet "átadni" a cégnek felmondásom után, mert a cégnek így kényelmes?

Figyelt kérdés

A sztori még a pandémia idejére nyúlik vissza. egyik napról a másikra online melóra kellett átállni noha a főnök nem akarta de bezárt az egész irodaház így kénytelen volt.

És felmerült a kapcsolattartás. egy darabig szórakoztak skype teams meg messenger megoldásokkal de egyik se jött be.

Én meg létrehoztam egy discord szervert oda meghívtam a munkatársakat és onnantól it ment a céges kommunikáció.

A szervert én hoztam létre arra senki se kért senki egy fillért se adott nekem érte, de mégis ezt használta boldog boldogtalan.

soha egy köszönömoöt se kaptam érte.

AZtán most felmondtam. a cég felszólított, nem KÉRT hanem felszólított hogy a szerver admin jogait (admin password) adjam át neki!

ha KÉRTE VOLNA még át is adom, de így hogy követeli így azt mondtam NYASGEM! Kirúgtam mindenkit a szerveről és lokkoltam a meghívásokat. Senki nincs benn, senki se tud bekerülni se.

A cég "jogi lépésekre" készül.

ez vajon csak üres szájtépés? Én midnenesetre állok elébe.

2022. dec. 11. 17:23
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
89%

Igen srácok a kérdés valószínűleg kamu, de a jogi elmélet még érdekes lehet.

Balázska mesekönyve nem az életszerű kérdéseitől érdekes, hanem inkább attól amit a többiek tesznek hozzá.

2022. dec. 11. 20:57
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

12: Egy mesebeli szituációhoz nehéz értelmesen és logikusan hozzátenni valamit. Most akár arról is szólhatna a kérdés, hogy a munkahelyén megjelent a hétfejű sárkány, és tüzet okádva tetemes károkat okozott, mire sikerült csapdába ejteni. Mi legyen a sárkánnyal, hova vigyék és ki tehető ezért felelőssé?

Vagy hogy a főnöke egy ufonautát akar felvenni dolgozni, mennyire jogszerű ez?

Lehet ezekre értelmes, bárhol hasznosítható válaszokat adni?

2022. dec. 11. 21:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!