Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mit tehetnék ebben az esetben?

Mit tehetnék ebben az esetben?

Figyelt kérdés
Elküldtek a munkahelyemről, mondván, hogy egyre költségesebb minden. Kerestem állásokat, minden létező helyre beküldtem az önéletrajzom, személyesen bementem, telefonáltam, de sehova sem kellek, vagy nincs szakképesítésem. Buszra nincs már pénzem, a számlákkal is elmaradtam. Mit tehetnék? Hogyan és hol tudnék elhelyezkedni?

2022. dec. 10. 12:13
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Operátor munkák vannak ahol szállást és kaját is adnak.
2022. dec. 10. 12:14
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Munkanélkülibe mindenképp menj el. Lehet, hogy tudnak valamit ajánlani + 3 hónapig kapsz is valamennyit.
2022. dec. 10. 12:15
 3/5 anonim ***** válasza:

Nagyjából azt amit az előző két válaszoló írt de ha ennyire nincs pénzed kérj kölcsön rokontól,ismerőstől mert ha találsz is munkát a fizetésig ki kell bírni.

Sok gyár ad szállást és betanított munkára kb mindig van felvétel minimál követelménnyel,ott érdemes megpróbálni még ha messze is van.

2022. dec. 10. 13:12
 4/5 anonim ***** válasza:
Közmunkásnak menjel pl. Munkanelküli segély, önkormányzathoz fordulj. Menj takarítani vagy gyorsétterembe, vagy mosogatni.
2022. dec. 10. 21:18
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Merre laksz?

Tényleg érdemes gyárban próbálkozni, oda mindig keresnek embert, és nem kell életed végéig ott dolgozni, csak amíg nem találsz jobbat. Általában három hónap a próbaidő, ha azalatt találsz valamit, már másnap kiléphetsz, de legalább keresel pénzt, amíg ott dolgozol.

Gyorsétterembe szintén mindig kell a munkaerő.

Az sem mindegy, mi a végzettséged, én akkor jelentkeztem gyorséttermekbe, meg Aldiba, Lidl-be, Tescoba, mikor beütött a covid. Mindenhonnan elutasytottak, vagy nem is válaszoltak. Mikor "kifelejtettem" az önéletrajzomból, hogy diplomám van, egyből felvettek.

Érdemes kicsit átszabni az életrajzod az adott munkára, ha érettségizettet keresnek, hagyd ki, hogy diplomás vagy, ha irodai munka, mérsékeld azt, ahol emberekkel foglalkoztál, és fektess nagyobb hangsúlyt arra, mennyire jól tudsz egyedül dolgozni, stb.

Ha gondolod, írj rám priviben, szívesen segítek, már sok barátomnak írtam meg az önéletrajzát és találtak vele munkát, neked is, vagy bárkinek nagyon szívesen segítek, nyilván teljesen ingyen.

2022. dec. 10. 22:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!