Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Az angolok miért ennyire...

Az angolok miért ennyire akaratosak egy munkahelyen?

Figyelt kérdés

Tehát egy vállalatnál ha kérek valamit, legyen az szívesség vagy munka amire szükségem van az enyémhez akkor nagyon nehezen adják meg, gyakran veszekedésig kell tolni a dolgot mert mindig “elfelejtik” vagy 8-szor is egymás után.

Ha nekem kell adnom valamit az ő munkájukhoz? Akkor minden 5 percben emlékeztetnek.

Általában ilyenek? Kettős mérce?

2022. dec. 9. 18:49
 1/5 anonim ***** válasza:
48%

Primitív, agresszív, szelektív emlékezetű emberek, akik mindig is sokad rendű élőlényként tekintettek más nemzetek leszármazottjaira - és ezt képtelenek is, nem is hajlandóak leplezni.

Igen, kettős mérce!

Nem véletlenül viszonyulok hozzájuk úgy, ahogy!

2022. dec. 9. 18:54
 2/5 A kérdező kommentje:

1

Hogyan kezeled őket?

Annyira lehúzza a morálomat ez, pedig alapjáraton tudom magam motiválni, de gyakran mintha direkt akadályoznának.

Gyakran azt érzem, hogy nem bírom és beszólok nekik, hogy már nem uraljátok a világot.

2022. dec. 9. 19:00
 3/5 anonim ***** válasza:
32%
Szerencsére már nem kell velük foglalkoznom. Kerültem őket és ha kikerülhetetlen volt a kommunikáció, gondoskodtam arról, hogy kedvüket szegjem a fölényeskedéstől: gyakorlatilag szemközt röhögtem őket - és ott hagytak a francba... :D
2022. dec. 9. 19:09
 4/5 anonim ***** válasza:
45%
Tt USA-ban érdekes teljesen mások, tök segítőkészek, igaz itt sokkal kevertebb a népesség összetétele.
2022. dec. 9. 19:32
 5/5 A kérdező kommentje:

4

Azt hallottam, hogy az amerikaiak rendkívül barátságosak és eszük agában sincs a származásod nézni, meg akarnak ismerni. Nekem is jó tapasztalataim vannak velük, amerikai turistákkal buliztam anno otthon.

2022. dec. 9. 19:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!