Miért nem engedik haza aki ármaszunet v karbantartás miatt nem tud dolgozni?
Figyelt kérdés
Miért kell annak bent rohadnia meg lapozgatni, vagy ugy tenni mintha dolgozna?#remdszerszünet
2022. dec. 5. 11:03
21/25 anonim válasza:
Régebbi kindlem van évek óta, amit imádok és nem fogom csak azért kukázni mert a munkahelyem nyomorult.
Powerbank vásárlás szintén. Akkor vegyen a munkahely, ők nem képesek áramforrást biztosítani.
A modem, aggregátor már nem az én hatásköröm. Ez nem kifogàs hanem tény.
22/25 anonim válasza:
Mint írtam ha a kifogásokra koncentrálsz úgy tényleg nem fogsz eredményeket elérni.
23/25 anonim válasza:
Mint írtam, az nem kifogás hogy nem nekem kellene erre tízezreket költenem a saját zsebemből. 😊
24/25 anonim válasza:
Én munkahelyemre szoktam terhelni a költséget.
Meg szokták adni.
25/25 anonim válasza:
Ilyen nálunk is volt, meg olyan is mikor a covid alatt nem volt egy napig víz az épületben és amellett hogy a wct nem lehetett lehúzni kezet se tudtál mosni. Nem engedtek haza senkit.
Másik munkahelyen mikor nem volt net simán hazaengedtek előbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!