Hogy tudom legközelebb ezt lekezelni, hogy ne legyen bajom belőle?
Egyes megadta a választ nagyjából: Felmérni az aktuális helyzetet, es annak megfelelően viselkedni. A többi, akuk itt egymást köcsögölik csak, pedig jól lepontozta. Nekem is csak ez a tippem.
Rohadt gyorsan mérd fel, hogy magadból, mit, és mennyit osztasz meg, de valamit ossz meg velük, különben tartani fognak tőled, s éppezért utálni is fognak, mert így mindig a gyávaságukat juttatod eszükbe akaratlanul is.
Én akkor viselkedtem így egy melohelyen, amikor tudtam hogy próbaidő alatt úgy is lelepek az első adandó jobb lehetőségért. (Így is történt) :D
Mármint ekkor tényleg nem beszeltem magamról semmit, meg őket sem kérdeztem, mert nem is érdekelt. A dobok mikor behívott, akkor azt mondta még sosem dolgozott náluk olyan, akiről ennyire nem tudnak semmit, ugyanakkor örülnek hogy itt vagyok és még nagy kegyesen emeltek egy kicsit a bérem én is, mert amúgy jól dolgoztam…
Szóval nem tudom mit kell Magyarországozni, és ezt annak ellenére mondom, hogy valóban elég szar a munka kultúra, de a legnagyobb problémák nem itthoni specifikusak (nagyrészt, ahogy pl ez sem jellemző, és én sok helyen megfordultam. Itt sem küldték volna el, meg nem nézték ki..)
Xar helyek vannak, xar kollektíva meg külföldön is van, saját kézből és kint dolgozó barátnőm panaszaiból tudom.. úgyhogy ne keverjük a szezont a fazonnal, ba e tudom most menő “Magyarországozni”.
Én vegyesen voltam jobb és rosszabb helyeken, és sok szar helyen. Speciel a fenti miatt SEHOL nem volt még soha probléma. Más jellegű okok voltak, ahol rossz volt a helyzet.
Egyébként meg meg lehet tartani az egyensúlyt és ki lehet alakítani úgy is normális viszonyt, hogy tudod tartani a keretei set és is ered a határaidat. Abban igazad van kérdező, ha neked ez nem megy, akkor inkább teljesen vond ki magad.
Mi sose bántottuk azt a kollégát se aki sose jött el sorozesre. Ugyanolyan jól elvoltunk. Megsúgom egyebkent sem mindenki szokott eljárni.
Sőt, ma már én sem iszom alkoholt, és mégis örülnek nekem a kollégák az uj helyen is, meg jól tudom magam érezni velük így is, meg ők is.
Természetesen ehhez kell hogy meglegyen vmilyen kémia a csapatban, és a jelenlegi helyemen is látom rajtuk ezt az igényt. Mármint a kollektívára, a csapatként való hozzáállásra.
Itt nincs fúrás, versengés, meg rosszindulat..
Ha rossz kollektívàban vagy, az màs helyzet, de Egyébként sem kötelező ám mindenkivel jóban lenni. Kell hozza emberismeret és tapasztalat, hogy az ember a megfelelő helybe kezelje a dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!