Egy ilyen ember, vezető hogyan tud tükörbe nézni, hogy tud tiszta lelkiismerettel élni?
Figyelt kérdés
Közigazgatásban dolgozok egy járási hivatalban a Járási Hivatalvezető egy undorító ember, hihetetlenül tapos minket, aljas módon belénkrug, embernek sem tekint minket szerintem, azért hogy teljesen tövig benyaljon a felső vezetésnek, persze nagyban "vallásos" és nyilván testvére felsővezető lett központi hivatalban, nyilván gondolom a nyálasért. Én erre képtelen lennék egyszerűen előbb halnék éhen minthogy így viselkedjek az emberekkel, beosztottakkal, számomra hihetetlen hogy ilyen emberek léteznek és tükörbe is tudnak nézni este..2022. nov. 30. 18:59
1/7 anonim válasza:
Nem kell megrázni a pofon fát. Én sok éves munkaviszony után erre jöttem rá: nem szabad eltűrni semmit, bátran , de udvariasan ki kell állni az igazunkért.
Fontos, hogy tanúk előtt Ha kirúgnak, majd lesz másik munkahely...
2/7 anonim válasza:
Az ilyen embernek nincs lelkiismeret furdalása. Valószínűleg valamilyen személyiségzavart hordoz, pl. nárcisztikus, vagy a munkahelyén kompenzálja, hogy otthon nincs szava az asszonnyal szemben, esetleg verte az apja gyerekkorában, és most bosszút áll, csak a környezetén. Nem lehet mit kezdeni az ilyennel, ha nem elkerülhető vele a közvetlen kölcsönhatás, ott kell hagyni a helyet.
4/7 anonim válasza:
Sok embernek abszolút semmi lelkiismerete, gerince, erkölcse nincs, csak a saját haszna és hatalma érdekli és semmi más. Nézd meg Orbánt vagy Putyint.
6/7 anonim válasza:
Kérem az áldásodat kérdező, ugyanis hamarosan egy központi hivatalban fogok dolgozni.
7/7 anonim válasza:
Állítólag a nárcisztikusokból lesznek jó vezetők, sikeres emberek. De hogy az ilyenek hogy számolnak el a lelkiismeretükkel, az jó kérdés. Talán azért, mert a hitük szerint ők helyesen, jól cselekedtek, és mindig igazuk van, akkor is, ha nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!