Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » A home office mennyire laza?...

A home office mennyire laza? Végig kell dolgozni a 8 órát vagy csak elérhetőnek kell lenni?

Figyelt kérdés

2022. nov. 28. 19:51
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
100%
Hibridben vagyok, HO alatt csinálok amennyit csinálok, ha épp nem akarok dolgozni lefekszem picit telózok, barátommal beszélgetek, sorozatot nézek. Bent meg úgy kell csinálni mintha dolgoznék úgyhogy ott muszáj is... De pont jövőre hoznak be egy olyan rendszert, hogy a gép figyeli, mettől meddig mit csináltál és ha látják, hogy pl csak 10 perccel később kezdtél bele új feladatba, miután az utolsót befejezted, elbeszélgetnek veled. De óránként 10 perc szünet plusz egy fél órás ebéd azért van. Egyébként én itt hagyom ezt a munkát, nehogy már számon kérjenek, hogy én most hány percig nem dolgoztam, ha megcsináltam a napi munkámat, akkor nem mindegy, hogy óránként kettőt csináltam lazán, vagy 8-tól 2-ig végig robotoltam, de fél 5-ig csak lazsáltam, mert ennyi volt a munka?
2022. dec. 18. 17:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!