Létezik olan ember, aki a (minimum 8 órás munkaidő alatt) a munkahelyén nem megy wcre? A wc túl mocskos? A munkatársak zavarják? Vagy a túl sok munka miatt és a folyotonos rohanás miatt teszi?
Bocsi, ha félreérthető voltam. Nem akartam leharapni a fejedet. Nem rátok irányult az írásom.
Csak tudom (hallomásból) hogy bizonyos munkahelyeken mi megy. Tudom mire jó a kehely, nincs vele semmi bajom, nem azért írtam amit írtam.
Csak volt olyan ismerősöm aki mesélte hogy a pénztárból nem mehetett ki wc-re nekik is javasolgattak mindenféle megoldást amiket ti is írtatok, ahelyett hogy az a szerencsétlen dolgozó kivehette volna a szünetét. Volt amikor a szendvicsét sem tudta megenni egész munkaidő alatt (a munkatársa vitt neki egy falat csokit).
Na igen, az marha gáz amit te írsz.
Most komolyan, igény szerint mosdóba menni alapjog...
(#20 voltam)
Én pontosan ezért nem dolgozom.
Nézd,pár napot ki lehet bírni így,de heti 5 nap,így élni nem lehet.
Tönkremész fizikálisan.
#25 Ezért lopsz inkább, Levike. Jobb mint dolgozni :D
(Basszus, azért durva, hogy a második sorod elején már leesik az embernek, hogy ebbe a topikba és belemásztál..)
Te nagyon okos kommentelő!
Nem,nem lop mindenki,aki nem dolgozik.Eltartanak.
Tudod ez egy pszichiátriai betegség,súlyos szociális szorongás,amikor valaki nem tud idegen helyen wc-re menni.
Ma már mindenki eltér kicsit a tárgytól: 21-es szerintem fejen talátla a szöget. Én pl. simán rosszul leszek, szédelgek, ha nem eszek ÉS iszok a 12 órám alatt. Szerencsére erre van lehetőségem, meg mosdószüntekre is, sőt, még kábelt is szoktam fektetni a munkahelyemen (nyilván ezt nem úgy kell elképzelni, hogy egy órán át tiktokozok a budin ülve, meg háromfogásos ebédet eszek egy órán át, de 1-2 szendvicset megeszek 5 perc alatt, ha épp üresjárat van, meg mosdóba is elmegyek 5 percre kb. háromóránként). Voltam kivizsgáláson, nincs semmi bajom, csak nagyon gyors az anyagcserém, meg igénybe vesz a munkám, muszáj közben energiát és folyadékot bevinni.
Szerintem a dolgozó is jobban teljesít, ha a fizikai igényei ki vannak elégítve. Ha nem azzal foglalkozik, hogy fázik (mert mostanában sok helyen ez is probléma), meg pisilnie kell, kakilnia kell, vagy egy csomó ember pl. morcos, ha éhes, egy kasszásnál pont nem jó, ha türelmetlen, tekintettel arra, hogy a vásárlókhoz mennyi türelem kell... Aztán megy a sírás, hogy flegma volt a pénztáros. Hát én se biztos, hogy tudnék kedvesen mosolyogni, ha épp görcsöl a hasam, mert már rajzol a vége.
A menstruáció meg személyfüggő, én nyolc óra után nem azért cserélem ki a tampont, mert megtelt, hanem mert nem akarok vérmérgezést kapni, sosem telik meg, még az első napon sem, pedig minit használok. Egyik barátnőm viszont az első 3 (!) napon két-három óránként jár cserélni a super tampont. Nincs ezen kívül semmi baja, nem görcsöl, meg jó a közérzete, viszont pl. nyaraláskor erre oda kellett figyelni, hogy mikor megjött neki, akkor olyan programot szervezzünk, ahol tud mosdóba menni. Abszolút személyfüggő ez is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!