Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Létezik olan ember, aki a...

Létezik olan ember, aki a (minimum 8 órás munkaidő alatt) a munkahelyén nem megy wcre? A wc túl mocskos? A munkatársak zavarják? Vagy a túl sok munka miatt és a folyotonos rohanás miatt teszi?

Figyelt kérdés
Tehát otton indulás előtt elmegy wcre és legközelebb akkor megy, amikor hazaér a munkából. Létezik ilyen?
2022. nov. 25. 14:51
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
63%

Volt egy szobatársam, borzasztó aluszékony volt, 10-11 órákat simán aludt, ha tehette, és egyhozamban. Egy idő után már megkérdeztem tőle, hogy ő amúgy sosem kel fel pisilni? (Mert én minden kis zajra felkelek, tehát ha a szobánkból nyíló wc-t lehúzta volna, tuti felkeltem volna) Döbbenten kérdezett vissza, hogy "miért, te felkelsz?" Szóval akinek ilyen tevehólyagja van, hogy annyira nem zavarja az inger, higy fel sem ébred miatta, annak biztos nem probléma. Én mondjuk inkább hordanék pelenkát, mint hogy 3 óránál tövább visszatartsam, de ez más kérdés.

1-es, Nem tudom, melyik része a rosszabb, hogy szomjanhalsz 16 órán át, vagy hogy tartogatni kell 16 órán át, vagy, hogy nincs minden munkahelyen wc...

2022. nov. 25. 15:41
 12/31 anonim ***** válasza:
35%
16 óra alatt marhára nem hal szomjan az ember, te agyzseni.
2022. nov. 25. 15:45
 13/31 anonim ***** válasza:
83%

#1 vagyok

Vannak olyan munkahelyek, amiket nem egy fix helyen végez az ember, illetve van olyan hely, ahol nincs aki helyettesítsen 5 percre sem, illetve ahol olyan munkaruhád van, amit nem vehetsz csak úgy le és hagyhatsz ott valahol pisi idejére sem.

16 óra alatt nem fog szomjan halni az ember...

2022. nov. 25. 15:46
 14/31 anonim ***** válasza:
73%
Túloztam, te értelmezőbajnok.
2022. nov. 25. 15:46
 15/31 anonim ***** válasza:
80%
Azért a nők menstruálnak is, ezért nem igazán tehetik meg, hogy ne menjenek ki wc-re a 8 órás munkaidő alatt. Még ha esetleg előfordulna, hogy extra higiéniai intézkedések is kellenek hozzá, de akkor is kimegyek.
2022. nov. 25. 15:59
 16/31 anonim ***** válasza:
77%

14-es, tudom hogy van ilyen, a nincs aki leváltson részt meg a saját bőrömön is szoktam érezni, csak rövidebb ideig. Én azt próbáltam kifejezni, hogy ez baromi szomorú, mármint hogy ilyen körülmények közt dolgoztatnak embereket. Kényelmetlen és egészségtelen. Nekem pl. megfájdul a fejem, ha nem iszok eleget, és úgy sokkal nehezebb koncentrálni is.

Az értelmezőbajnok részt húzd le, nem rád vonatkozott, te halál normálisan válaszoltál (mind a kérdezőnek, mind nekem), hanem az előtted szólónak :D

2022. nov. 25. 16:02
 17/31 anonim ***** válasza:
34%

Kehellyel kivitelezhető.

2022. nov. 25. 16:10
 18/31 anonim ***** válasza:
85%
Éjszakai tampon 12 órára is elég... De munka után első dolog a csere.
2022. nov. 25. 16:11
 19/31 anonim ***** válasza:
75%

#17, #18:

Én elhiszem hogy már mindent IS kitaláltak arra, hogy a dolgozó ember csak robotoljon és el ne mozduljon a helyéről. De annyi már engedtessen meg így 2022-ben, hogy pár percre kimehessen az ember pisilni, meg nőként intézni ami ilyenkor szokás. Alapból jár pár perc pihenőidő mindenkinek a munkavégzés közben. Az már más kérdés, hogy sok helyen ezt a munkáltatók nem tartják be. Mondjuk nekem eddig még csak normális munkahelyem volt, ahol mindenki akkor ment ki wc-re amikor akart. Nem is élt vissza vele soha senki (nem volt kint senki tovább, mint amennyi idő indokolt volt).

2022. nov. 25. 16:21
 20/31 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell leharapni a fejem, én csak annyit írtam hogy kivitelezhető. A kehely feltalálásának semmi köze a robotoláshoz. (Speciel én túrázáshoz szeretem, mert olyankor tényleg reggeltől estig nem jutok mosdó közelébe - önként.)

Amúgy nyilván kell hogy járjon szünet, eddig se állítottam hogy nem kell.

2022. nov. 25. 16:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!