Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Kifog termelni a tömeges...

Kifog termelni a tömeges távmunka mentális, lelkibetegek tömegét?

Figyelt kérdés

A téma "munkahely" de lehetne mentális egészség vagy magány.

Sok helyen látom, hogy adják el az irodákat, építik le őket, mert olyan jól bejött a távmunka, hogy nem kell ennyi iroda.

És a sok ember önként és boldogan ugrik ebbe bele. De szerintem ez hosszútávon még nagyon meg fogja bosszulni magát, az ember szinte örökké otthon van, nemis tud szóba állno senkivel.

2022. nov. 24. 13:06
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Lehet, hogy nem fogalmaztam pontosan. Nem ellene vagyok, amikor bejött énis örültem neki. Persze hogy többet alhat az ember, és nem vagyok mazochista hogy szeressek bkv-zni.

Itt a hosszútáv ami rossz. Ahol most vagyok, egyszerűen beleszomorodok, hogy évekig kell esetleg járkálnom itt az üres folyosókon, üres irodákban. Persze hogy munkában ne szocializálódjunk - nade 30 felett ez már nehézkesebb azon kivül.

Mondjuk van 2 részleg, pénzügyes és HR. Ők sohasem találkoznak, mert az egyik csak hétfőn jár be, a másik kedden. Tegye fel a kezét, akinek a két szülője munkahelyen ismerkedett meg. Mi lett volna, ha ilyen dolgok miatt sosem találkoznak?

Hallotuk egymás sztorijait a nagy irodában, röhögtünk. Ez hol van távmunkában?

2022. nov. 24. 18:33
 12/15 anonim ***** válasza:
81%
150 fős szobában ültem az irodában, vissza nem megyek.
2022. nov. 25. 01:39
 13/15 anonim ***** válasza:

"Persze hogy munkában ne szocializálódjunk - nade 30 felett ez már nehézkesebb azon kivül."

Nekem pl pont a munka miatt nehéz azon kívül, mert nincs időm. Ha nyerek napi 3 órát, akkor több időm van erre.

"Hallotuk egymás sztorijait a nagy irodában, röhögtünk. Ez hol van távmunkában?"

Nekünk pl home office-ban is voltak megbeszéléseink meg van egy folyamatos chat csoport messengeren, simán ment a sztorizgatás akkor is.

Cserébe meg ha épp benne voltam egy feladatban akkor nyugiban csendben el tudtam végezni, nem volt a fejem fölött nyüzsgés.

2022. nov. 25. 09:01
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem jól látod, kérdező! Egy átlagembernek a munkába menetel és onnan hazajutás napi szinten elrabol átlagosan egy órát az ember életéből, amit tölthetne akár ennél lényegesen értelmesebb, számára hasznosabb dologgal is.

Az utazási költségeket sem feltétlenül a munkáltató állja maradéktalanul.

Ahol nincs szükség a személyes jelenlétre, ott teljesen felesleges ennek kitenni tömegesen embereket. A vezetőknek, amelyek az otthon elvégezhető munkák kiszervezésével kiesnek a táplálkozási láncból, pedig le kell nyelniük a békát, hogy abban formában már nincs szükség az adottságaikra, amelyben eddig sikerült túlélniük egyik napot a másik után adott beosztásban. Teljesen felesleges az emberek idejét ezzel rabolni, szükségtelen költségeket generálni és a környezetet szükségtelenül szennyezni - a munkahelyre eljutás feleslegessé vált vonzataival!

2023. jan. 6. 23:18
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Több mint 10 éve itthon dolgozom. Mondjuk én mezőgazdaságban, de rohadtul nem hiányzik a közösség. Sokkal jobb itthon kint a természetben, az állatokkal, a kertben. Hallgatni a csendet, a nyugalmat, nem bánt meg senki. Magányos nem vagyok, mert van párom.
2023. jan. 7. 05:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!