Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Probanapot nem fizettek ki...

Probanapot nem fizettek ki nekem, nem reagalnak semmire, ha feljelentem oket a rendorok csinalnak valamit?

Figyelt kérdés

Irtam uzenezet hogy mikor mehetek a penzert, nem reagal a fonok.

Probanaprol volt szo, 7 orat dolgoztam nekik, de nincs ra semmilyen bizonyitekom.

Nagyon zavar hogy ingyen dolgoztam nekik, mit tudok csinalni?

Ha szemelyesen elmegyek a rendorsegre es elmondom ezt tesznek valamit? Vagy a navnal ha feljelentem oket?

Az a baj semmi bizonyitekom..

Azert mernek eltunni mert ugysem tudok mit tenni?

Szerintetek? A rendorsegen kinenetnenek?

2022. nov. 23. 18:41
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos így bukó a fizu. Szerezz végzettséget, mert egy végzettség nélkülivel jobban meg lehet ezt csinálni.
2022. nov. 24. 00:57
 22/22 anonim ***** válasza:
100%

Természetesen járna a pénz egy napra is, akkor is ha csak betanítottak volna. Nincs ingyen munka! A Munka törvénykönyve nem ismer ilyet, hogy próbanap. Szóval, szimplán átvertek és feketén foglalkoztattak, amivel nem nagyon tudsz már mit csinálni. Ha tudod, hogy rendszeresen csinálnak ilyet, akkor tegyél bejelentést az illetékes Munkaügyi hivatalnál. Ha kapnak egy ellenőrzést és éppen van ott valaki "próbanapon", akkor kapnak egy szép kis büntetést.

Ne hagyjátok magatokat kihasználni!

2022. nov. 24. 06:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!