Szerintetek utolag erdemes feljelenteni a ceget ahol dolgoztam?
Jellegzetes magyar mentalitás.Nem azt nézi hogy már végeztél a munkáddal, hanem azt hogy nem csinálsz semmit.És azt meg egy magyar vezető sem tűri el hogy egy alkalmazottja csal lógatja a lábát a munkahelyen.
A másik hogy zaklattak...ez szerintem mindenhol máshol így van,ahol férfiak dolgoznak együtt nőkkel.Ilyenek a férfiak :) Vagy legalábbis mindenhol vannak ilyenek.
Szerintem utólag felesleges feljelenteni őket...valósínű semmivel nem tudnád bizonyítani,és senki nem állna melléd.
Már eljöttél onnan,letelik az 1 hét aztán lezárhatod és elfelejtheted, ennyi.Örülj neki hogy neked már nem kell őket aztán elviselni.
Megteheted, ha tudod bizonyítani. Mármint a szexuális zaklatást.
Mert egyébként viszontváddal élhetnek rágalmazás miatt.
"Én az első ilyen mondtad után fogtam volna a cuccom és ott hagytam volna őket a francba."
Azért gondolkozó ember - akinek esetleg nincs anyagilag támogató háttere - nem ugrabugrál fel a munkahelyén, hanem keres másikat és ha talált, akkor mond fel. A mai covidos világban pedig ez nem túl egyszerű, ha nem csak szalagmunkára van predesztinálva.
Megfelelő bizonyítékok hiányában akár rágalmazás is lehet a vége. Hacsak nincsenek 100%-ig megtámadhatatlan bizonyítékaid, hagynám a fenébe az egészet.
A helyedben abban az 1 hétben nem szakítanám meg magam a munkával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!