Munkahelyi szokás a névnapi ajandékot bemutatni. Bunkó lennék ha munkahelyi irodaszereket vennék belőle?
A névnapokat félévente tartjuk egyben, arra mindenki ad be pénzt, ami szét van osztva adott félév névnaposainak.
A nevnapi összejövetelen (amire mindenki otthon készít sütit)be kell mutatni ki mitt vett magának, nagyon ritka a személyes ajándék, általában pl háztartási gépek sütéshez, hajszárító, meg ilyesmiket mutatnak be. (Habár az egyik férfi azt mutatta h cipőt vett magának ami ebben a kontextusban vicces volt)
És mivel a munkahely amiota engem felvett, se egy tollat sorkiemelot, gémkapcsot tűzőgépet, vonalzot ollot, irattarto tasakot nem adott, a nyomtatoba a papirért is ugy kell kuncsorognom, meg másoktol kivennem, az igazgatonak szóltam iratszerek megrendelésénél hogy az en irodámba is kéne, és elutasított!, arra gondoltam a névnapi ajándékpénzemből egy halom irodaszert veszek majd a munkahelyemre.
Csak ugye ezt a pénzt a kollegák a saját zsebükből dobják össze, nem a cég állja.
Bunkóság lenne azt bemutatni hogy a jószívvel adott "pénzüket" nem magamra, hanem a munkahelyre költöm a munkámhoz?
be kell mutatni ki mitt vett magának,
Nagyon be vagytok csicskítva, felmondás
Ezt akkor cseszted el, mikor belementél ebbe a bohóckodásba. Ovis szint alatt van...
Én pl azt se tudom, mikor van az én névnapom, magasról leszarom másnak mikor van, soha se ünnepeltünk otthon se névnapot, csak szülinapot, s azt is csak a családban.
Ebből kifolyólag sose folynék bele ilyesmibe.
Nem volt kötelező pénzt adni senkinek. Így számonkérni sincs semmi joga senkinek, hogy mit vettek belőle.
Nem a névnap miatt van, ha azt nezzuk csapatepito rréning ez valojában névnapi jogcímen csak.
Ha ez nem lenne kitalálnának mást.
Csak az a baj ezzel, ami a te problémád is: ha be kell mutatnom, mit veszek a pénzből, lehet mást veszek belőle.
Mi van, ha fehérneműt veszek belőle? Vagy kipótolom a laptopot, amire már régóta gyűjtök? Vagy manapság befizetem belőle a számlákat?
Ez nem csapatépítés, ez valami orwell-i kontroll.
Az ajándékpénzt ajándékra illene költeni.
A számlákat pl.mindig fizetned kell, az nem ajandek magadnak. Es gondolom fehernemut is alapbol veszel nem a cég ajandekpenze kell ahhoz sem. Kulonben nem vennél bugyit?
A laptop az jo dolog. Betudhato ajandeknak.
De ha valami drágább, különlegeseket akarok? Az miért nem ajándék magamnak? Mi van, ha valaki olyan szarul jön ki, hogy örül, hogy abban a hónapban minden számlát időben be tud fizetni?
Megmondják azt is, mi számít jó ajándéknak, vagy magadtól vagy ítélkezős?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!