Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Dolgoznál 2 hónapig rosszabb...

Dolgoznál 2 hónapig rosszabb körülmények között, fizetés miatt?

Figyelt kérdés
Megszűnik a munkám, vége a projektnek amiben dolgoztam. Várnom kell február,vagy márciusig az új munkahely miatt ahová már felvesznek biztosra de még csak akkor fog indulni. Lenne lehetőségem a télre visszamenni egy régi munkakörhöz, ápolónak egy otthonba nagyon várnak vissza a régi kollégáim de sajnos így újra 12 órát kellene dolgoznom és éjszaka is, lehet már a karácsonyt is sajnos munkával tölteném. Nem tudom mit tegyek, elszoktam már a 8 órás munkától. Lenne lehetőség álláskeresői járadékot igénybe vennem, ha nem megyek el ide de nyilván az nem olyan sok pénz. Itt azért fixen keresnék 200ezer felett,ami nekem elég. Van ezenkívül más bevételünk is, ezért mondom azt,hogy elég.

2022. nov. 22. 13:36
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Nagy úr a muszáj, jobb mint a semmi.

Sokkan voltak , vannak ilyen és hasonló helyzetben, én is voltam.

2022. nov. 23. 11:47
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Ez attól is függ ki milyen típus.

Én például nem maradtam itthon, amikor volt egy ilyen 2.5 hónapos "szünet" az életemben. Nem a diplomámnak megfelelő állást vállaltam el 2 hónapra, teljesen mást, de sokat tanultam belőle. Szellemi után a könnyű fizikai érdekes volt, de szerettem, mivel egészen más világ volt. Addig sem éltem burokban, de amikor olyan emberekkel dolgozol, akikkel még sosem, más a háttér / érdeklődési kör, élethez való hozzáállás stb. annyi mindenre máshogy kezd nézni az ember.

Anyagilag nem voltam rászorulva mégis így döntöttem és nem bántam meg.

Ha viszont te úgy érzed inkább "csak úgy" elvagy és teljen az idő mindegy mivel, akkor felesleges.

2022. nov. 25. 22:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!