Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Szólnátok a főnöknek ilyenért?

Szólnátok a főnöknek ilyenért?

Figyelt kérdés
Ha a kollégád nem akarja észrevenni a munkát és el van melletted és nem lehet vele megosztva dolgozni, ráadásul ugyanannyi a bére.
2022. nov. 21. 11:52
 1/9 anonim ***** válasza:
Nem.
2022. nov. 21. 12:01
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Ha a főnök olyan vaksi, hogy magától nem veszi észre, jobb helyet kell keresni.
2022. nov. 21. 12:08
 3/9 anonim ***** válasza:
98%

Nálunk ugyanez van, csak a semmit nem csináló kolléga még többet is keres. Beszéltünk a főnökkel, annyival lelett rendezve, hogy kérni kell. Neki nem kötelessége észrevenni a munkát, nekünk viszont kötelességünk kérni.

Eddig "csak" hárman mondtak fel, de a kiskedvencek továbbra is kiskedvencként terpeszkednek egész nap.

2022. nov. 21. 12:40
 4/9 A kérdező kommentje:

Én is eljövök emiatt. Nálunk tény hogy nem jár ki a főnök és ezzel az emberrel estétől dolgozok.

2x már jeleztem főnöknek, elmondta mobilon neki mi a dolga mindkétszer.

Többször szólt már és a főnök mondta nekem h tudja róla h ő sűrűn beveszi a lesz.rom tablettát, sőt egy másik cégétől is eltette máshova ugyanezért..

2022. nov. 21. 12:49
 5/9 anonim ***** válasza:
Nekem ismerős a helyzet. Én akkor biztonsági őrként melóztam. Volt egy kolléga aki önszorgalomból bevállalt takarítást. Olyan dolgokat amiért nem kaptunk pénzt. És zavarta hogy én ezeket a dolgokat nem csináltam meg! Végül eljöttem onnan mert nem maradt. Ő sem volt ám tökéletes. Ha hibázott vagy valamit elfelejtett azért én nem is szóltam. Nem foglalkoztam vele. Ha én nem vettem valamit észre véletlenül, akkor 2 nap múlva már a főnöktől kaptam leszólást. Vagyis azonnal vissza mondta neki.
2022. nov. 21. 14:05
 6/9 A kérdező kommentje:

Ha adok egy infót neki h majd ha jön x.nek kell szólni, látja h jön ki és már majdnem kimegy még akkor se áll fel h szóljon neki

Vagy kiadtuk a kulcsot, se nem ment az illetővel, se nem írta be a naplóba a kiadást, se a jegyzőkönyvet nem kezdte el írni legalább az alapokat ami kell nyugiba filmezett tovább ( amit lehet éjjel megengedett)..csinálhattam én mindent.. sőt a váltanak se szólt reggel h mi volt és h vigye fel a naplót ha megjott a vezető

2022. nov. 21. 14:18
 7/9 anonim ***** válasza:
Igen eléggé problémásnak hangzik. A vezető miért nem rúgja ki? De mindig benne van a pakliban hogy olyat hoznak helyette aki még rosszabb. Kockázatos “kirúgatni” valakit mert mindig lehet mèg rosszabb.
2022. nov. 21. 14:31
 8/9 anonim ***** válasza:
Nem szólnék. Valószínűleg nem arról van szó, hogy nem veszi észre a főnök, hogy nem csinál semmit az illető, hanem egyszerűen csak nem foglalkozik vele.
2022. nov. 21. 14:48
 9/9 A kérdező kommentje:

Jó de így meg én dolgozzak helyette is?! - sokszor csak azért van ott, h ne egyedül legyek..

Szóltam én is, más is.. annyi volt h elmondta mi a dolga és kész

2022. nov. 21. 15:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!