Szólnátok a főnöknek ilyenért?
Nálunk ugyanez van, csak a semmit nem csináló kolléga még többet is keres. Beszéltünk a főnökkel, annyival lelett rendezve, hogy kérni kell. Neki nem kötelessége észrevenni a munkát, nekünk viszont kötelességünk kérni.
Eddig "csak" hárman mondtak fel, de a kiskedvencek továbbra is kiskedvencként terpeszkednek egész nap.
Én is eljövök emiatt. Nálunk tény hogy nem jár ki a főnök és ezzel az emberrel estétől dolgozok.
2x már jeleztem főnöknek, elmondta mobilon neki mi a dolga mindkétszer.
Többször szólt már és a főnök mondta nekem h tudja róla h ő sűrűn beveszi a lesz.rom tablettát, sőt egy másik cégétől is eltette máshova ugyanezért..
Ha adok egy infót neki h majd ha jön x.nek kell szólni, látja h jön ki és már majdnem kimegy még akkor se áll fel h szóljon neki
Vagy kiadtuk a kulcsot, se nem ment az illetővel, se nem írta be a naplóba a kiadást, se a jegyzőkönyvet nem kezdte el írni legalább az alapokat ami kell nyugiba filmezett tovább ( amit lehet éjjel megengedett)..csinálhattam én mindent.. sőt a váltanak se szólt reggel h mi volt és h vigye fel a naplót ha megjott a vezető
Jó de így meg én dolgozzak helyette is?! - sokszor csak azért van ott, h ne egyedül legyek..
Szóltam én is, más is.. annyi volt h elmondta mi a dolga és kész
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!