Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Felmondanátok olyan munkahelye...

Felmondanátok olyan munkahelyen, ahol a közvetlen munkatársak ignorálnak?

Figyelt kérdés

Szűk munkatársi közegben (irodai) dolgozom és vannak ilyen beszélgetések a nap folyamán és engem szinte mindig levegőnek néznek. Ha nagy ritkán hozzá tudok szólni vmit az adott témához akkor megfagy a levegő, kínos csönd lesz. Amúgy sose kérdezik meg hogy vagyok, mi bánt stb.

Csak szép és cicomázos üres dolgokról beszélgetnek aminek se eleje se vége én pedig eléggé racionális ember vagyok és csak hasznos, pragmatikus dolgokról tudok beszélni akár aktuális hírekről vagy egyéni problémákról.

A napokban gondolkoztam azon is, hogy felmondjak, mert ilyen rideg munkakörnyezetben nem érzem jól magam, de sajnos Miskolcon max a gyári/robot munka lenne opció, ami lehet ennél is rosszabb és túlképzettként fel se vennének (de legalább nem kell trécselgetni) amúgy meg nem beszélek idegen nyelvet és a szaktudásom se vmi jó.

Ti mit tennétek ilyen helyzetben?

2022. nov. 20. 14:04
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
71%

"Csak éppen csapatmunkában dolgozunk. Így hogy működhet egy szűk körben végzendő csapatmunka ha levegőnek néznek?"

. Sehol nem írtad, hogy a szakmai jellegű párbeszédekből is kihagynának.

2022. nov. 20. 14:35
 12/19 anonim ***** válasza:
74%
Emiatt még nem mondanék fel.
2022. nov. 20. 14:54
 13/19 anonim ***** válasza:
79%

Kérdező örülj neki hogy bactatnak.Nekem volt olyan fos munkahelyem hogy állandóan ment a szívatás meg piszkálódás meg a kíváncsiskodás és nem jó szándékból.Csak akkor volt kedveskedés ha valamit akartak.Ez jobb?Gyűlöltem bejárni és én örültem volna ha inkább lesz@rnak a bactatások helyett meg a sunnyiskodás helyett.Nem szeretnének veled barátkozni valami oknál fogva,és?

Majd cserélődnek a kollégák és hátha lesz olyan akivel jól kijössz.Csak emiatt én irodai munkát ami kényelmes tuti nem hagynék ott.Lehet azért sem beszélgetnek veled mert új vagy és meg kell hogy szokjanak,ők nyilván össze vannak szokva.Vagy nem vagy új?

2022. nov. 20. 15:00
 14/19 anonim ***** válasza:
49%
nem bactatnak akart lenni az elején
2022. nov. 20. 15:00
 15/19 anonim ***** válasza:
64%

Hasonló helyzetben nem mondtam fel.

Engem olyan szinten kihagytak a beszélgetésből, hogy még más nyelvet is beszéltek.

Pár hónap után meguntam megbeszéléseket és el se mentem rájuk.

Egy évig csak kávézni és tanulni jártam be az irodába.

Egy idő után jöttek új kollégák akikkel saját csapatot alakítottunk.

2022. nov. 20. 15:31
 16/19 anonim ***** válasza:
43%
Miskolc egy halott hely, nincs ott semmi. Én Budapestre jönnék és itt néznék valami normálisabbat.
2022. nov. 20. 15:53
 17/19 anonim ***** válasza:
23%

Most akkor az a bajod, hogy nem vonnak be olyan beszélgetésbe, amiben saját bevallásod szerint nem akarsz részt venni?

Te lenézed őket, mert 'üresen csacsognak', te pedig 'magasröptű' beszélgetésekre vagy csak hajlandó... Akkor meg?

Igazából szerintem te nézed le őket, és zárkózol el, nem pedig ők közösítenek ki.

2022. nov. 20. 16:48
 18/19 anonim ***** válasza:
52%
Szerintem gáz a hozzáallasuk, viszont máshol sem biztos hogy jobb. Engem ez zavarna.
2022. nov. 23. 12:07
 19/19 anonim ***** válasza:
65%
Mi lett végül veled kérdező? Maradtál?
2023. jan. 8. 17:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!