Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Céges csapatépítőn, ami 2-3...

Céges csapatépítőn, ami 2-3 napos mennyire sűrűn fordul elő, hogy szexelnek a kollégák?

Figyelt kérdés
Kicsit féltékeny vagyok emiatt a felesègemmel kapcs. 44/f

2022. nov. 20. 06:55
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
95%
Nem tudom, de az én barátnőmről 2 hónappal egy ilyen után kiderült, hogy terhes. Velem nem nagyon szexelt…
2022. nov. 20. 07:00
 2/17 anonim ***** válasza:
98%
Aki ott szexel, az már megtette korábban is valószínűleg. Emiatt féltékenykedni felesleges.
2022. nov. 20. 07:01
 3/17 anonim ***** válasza:
95%
A nejem csak kamuzta, hogy csapatépíteni megy, mert már akkor a szeretőjével volt egy wellness-ben. Fél évre rá váltunk:)
2022. nov. 20. 07:01
 4/17 anonim ***** válasza:
65%

Ha így teszed fel a kérdésed, akkor baromira el vagy tévedve, és ostoba vagy.

Féltékenységed ilyen megfogalmazásban arra utal, hogy szar az önbecsülésed, + nem bízol meg a feleségedben. Ez egy szar kapcsolat alapja, amin dolgozhatnál is, ahelyett, hogy veszekednél tipródnál rajta.

Ha meg akarna csalni, akkor bármikor bárhol meg tudna, a féltékenységgel nem mész semmire. Ha azt szeretnéd, hogy szeressen, stb. akkor esetleg inkább ápold a kapcsolatotokat, szeresd, és ne birtokolni, uralni vágyd!

2022. nov. 20. 07:05
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Emberfuggo. Van aki szexel van aki nem
2022. nov. 20. 07:08
 6/17 anonim ***** válasza:
79%
Az összes rohadt megcsaló ugyanezeket mondja, mint a négyes. Még te vagy a szemét, mert nem bízol benne. Az a srác csak barát, ha meg akart volna csalni, már megtette volna, úgyhogy legyél hálás és gürizz azért, hogy ne kényszerüljön rá. Mocskos undorító hulladék emberek alja módszere.
2022. nov. 20. 07:39
 7/17 anonim ***** válasza:
55%
#6 egyetértek!!
2022. nov. 20. 09:00
 8/17 anonim ***** válasza:
87%
Csapatépítőn csak azok csinálják akik máskor is szoktak.
2022. nov. 20. 09:15
 9/17 anonim ***** válasza:
79%

Nálunk is vannak ilyenek, mi a hres lányokkal párnacsatáztunk. Aztán valaki hajnal 3-kor az első estén verte az ajtót nálunk, kiderült, hogy az egyik DevOpsos arc volt. Be volt baszva, mint az ólajtó, mindenkit hívott vissza bulizni. Aztán végül tényleg lementünk. Másnap megint mentek a csapatépítős játékok, a gyógywellness, estére nyársat sütöttünk... Kicsit olyan volt, mint a nagyobb baráti nyaralásaink. Én is nő vagyok, senki sem mozdult rám.

Lehet, hogy jellemző, hogy szexelnek, én nem tudok erről itt személyesen, pedig már két ilyenen is voltam. Ha a párod meg akar csalni, akkor tud rá embert találni a sarki kisboltban is, ha meg nem, akkor úgysem lesz semmi. Ennél nagyobb kanbuliban is voltam, ahol aztán tényleg préda volt a legtöbb lány, legfőképp mert alig voltak (mérnökként végeztem, a kolis bulikat nem részletezen), mégis hűséges párkapcsolatban töltöttem az egyetemi éveim második felét. Legalább lesz neki egy jó kis jellempróba.

2022. nov. 20. 09:57
 10/17 anonim válasza:
69%

Rengeteg csapatépítőn voltam sose hallottam (láttam) szexet. Soha sehol.

itt vagyok én is majd pont ezeket az irodai szarokat dugjam meg?

Max egy láncfűrészt engednék szabadon köztük.

2022. nov. 20. 09:57
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!