Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Érettségi + B2 angol nyelvvizs...

Érettségi + B2 angol nyelvvizsgával viszonylag jó munkahely?

Figyelt kérdés
Jelenleg egy érettségim, valamint egy B2 (angol) nyelvvizsgám van, (hivatalosan, de kb. C1 szintű az angolom) lehet ezzel viszonylag jó munkahelyet találni? Ami egész jó fizetést is kínál esetleg? Ötletek? Jövőre egy technikumot végeznék, addig kéne munkahelyet keresnem, anglisztikai szakon voltam az egyetemen de sok-sok utánajárás után rájöttem hogy elég haszontalan. Előre is köszi a válaszokat!

2022. nov. 18. 00:35
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
77%
Egy jó szakma kell...
2022. nov. 19. 00:09
 12/16 anonim ***** válasza:
77%
Azert irtam a betanitott melokat mert 2x annyit fizet mint vmi irodai melo amig nincs meg egy suli
2022. nov. 19. 07:36
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Már oda is tapasztalat kell...mindenhez
2022. nov. 19. 15:45
 14/16 A kérdező kommentje:
Köszi a sok választ! 3 gyárban, mekiben, valamint egy benzinkúton kasszában dolgoztam már, (illetve erdőn fa-szedés sokszor feketén) ezzel azt akarom mondani hogy már megpróbáltattam magam pár helyen. Az iroda picit csengetőbbnek hangzik ezeknél, szívesen megpróbálnám főleg tapasztalat szempontjából. Diákmelókban is próbáltam a lehető legváltozatosabbakat keresni. Az SSC mit is jelent pontosan? Az a call-center munka? :)
2022. nov. 19. 16:30
 15/16 A kérdező kommentje:
Illetve még megjegyezném, hogy szakmát csinálok majd,(villanyszerelő, van sok ismerősöm benne lenne némi segítségem munka szempontjából) csak sajnos szeptemberben tudnám tanulni, addig szeretnék dolgozni mindenképpen.
2022. nov. 19. 16:32
 16/16 NTBS ***** válasza:
Kis szerencsével összejöhet. Az jó, hogy szakmát tanulsz.
2022. nov. 23. 10:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!