Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Miért vele flörtölgetnek...

Miért vele flörtölgetnek kollégák?

Figyelt kérdés

Van egy csinos visszafogott aranyos munkatársunk és nem társasági ember csak ami fontos azt osztja meg a többiekkel nem beszédes kolléga nő. Nagyon dolgos.

Kis apró megjegyzéseket tesznek neki hogy milyen szép rendet tesz meg milyen szép ruhája. kedvesek vele, meg némelyik kolléga meg érinti hülyeségből vállát karját, nem vagyok irigy, de tudom hogy senkivel nem szokott beszélgetni és mégis vele kezdenek ki.

Miért?

Én meg középpontba állok mindenkivel beszélgetek határozott vagány csajszinak érzem magamat.

2022. nov. 12. 08:19
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy ronda vagy. Vagy mit szeretnél most itt olvasni? Hogy a pasik félnek az olyan határozott vagány csajsziktól, mint amilyen te vagy és nem mernek veled kezdeni? :D
2022. nov. 12. 08:24
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Önbizalomhiányod van, nincs normális emberi kapcsolatod, középpont ide vagy oda, hiszen nem tudod ezeket az érzeseidet megbeszélni élő hús-vér emberrel, azért kérdezed itt idegenektől, akik egyáltalán nem ismernek. Annyira vágom mi zajlik benned, hogy szinte megijedek.

Nincs gond az irigységgel, jó megfogható érzés. Pontosan megmutatja mire vágyunk. Te szeretnéd, hogy veled flörtöljenek, rajongjanak érted. Ne azzal foglalkozz, hogy miért vele, ez nagyon fontos, azon dolgozz, hogy miért nem veled.

2022. nov. 12. 08:57
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Attól, hogy társasági ember vagy, még nem leszel - mindenki számára - szimpatikus is.
2022. nov. 12. 09:11
 4/9 anonim ***** válasza:
46%

Elsőre a második választ kis egy túlzónak tartottam de a privát üzenetet alapján teljesen helyénvaló:

"Akkor szeretik férfiak csendesebb nőket. Ráadásul a dolgosokat is, gondolom jó élmény lehet csajszinak ha olykor olykor finoman hülye indokokkal hozzá érnek.

Ez gondolom pasiknak egy óriási nagy fantáziás élmény és elég izgató a szituja. Mindjárt sírok. Ugye jól gondolom?"

2022. nov. 12. 09:22
 5/9 anonim ***** válasza:

Második válaszoló vagyok. Én is kaptam privátot, amiben azt írta, hogy szerinte azért foglalkozik a másikkal, mert ő határozottan elutasította, hogy hagyja őt.

Csak ugye itt megint az, amit írtam. Az önbizalomhiány, meg miért utasította el, ha most zavarja, hogy továbblépett az illető és mással foglalkozik. Ja meg a csendes lánynak nagy a melle.

Tényleg túlzásba viszem sokszor az ember és önismeretet, néha zavaró nekem is, hogy sok emberre rálátok pár sor alapján. Vagyis inkább az frusztrál, hogy ő miért nem látja. Így ez ördögi kör. Én is foglalkozok ezen a téren másokkal, pedig nem kellene. De legalább most megint tudom, hogy nekem mi a gondom, igy a következő terápián el tudunk kanyarodni ide is.

2022. nov. 12. 10:07
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha jól értelmezem, és a kérdező küldte #4-nek azt a privátot, akkor az elég durva. Képzeld kedvesem, rohadtul nem jó élmény, hogy egyes férfiak képtelenek anélkül létezni, hogy ne másszanak bele a privát szférámba, és taperoljanak. Mikor engem hoz össze a sors ilyen kreténekkel, úgy érzem magam mint egy darab hús amit mindenki kedvére fogdoshat. És ha szólok, a többség személyes támadásnak veszi, és elkönyvel bunkónak. Szóval ne állítsd ezt be úgy mintha hú de jó dolog lenne.
2022. nov. 12. 10:22
 7/9 anonim ***** válasza:
40%
Ha rámennek, az a baj, ha nem mennek rá , az a baj. Tipikus nő.
2022. nov. 12. 10:22
 8/9 anonim ***** válasza:
Az első sorban már meg is válaszoltad. Amúgy átérzem a helyzetét, én ki nem állhatom, ha ilyen interakcióba kerülök másokkal, egyszerűen miért nem lehet békén hagyni a magunkfajtákat(?)
2022. nov. 12. 10:37
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Ami ismeretlen, elérhetetlen mindig izgalmasabb mint az aki középpontban van, és kiadja magát mindenkinek.
2022. nov. 12. 12:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!