Miért vele flörtölgetnek kollégák?
Van egy csinos visszafogott aranyos munkatársunk és nem társasági ember csak ami fontos azt osztja meg a többiekkel nem beszédes kolléga nő. Nagyon dolgos.
Kis apró megjegyzéseket tesznek neki hogy milyen szép rendet tesz meg milyen szép ruhája. kedvesek vele, meg némelyik kolléga meg érinti hülyeségből vállát karját, nem vagyok irigy, de tudom hogy senkivel nem szokott beszélgetni és mégis vele kezdenek ki.
Miért?
Én meg középpontba állok mindenkivel beszélgetek határozott vagány csajszinak érzem magamat.
Önbizalomhiányod van, nincs normális emberi kapcsolatod, középpont ide vagy oda, hiszen nem tudod ezeket az érzeseidet megbeszélni élő hús-vér emberrel, azért kérdezed itt idegenektől, akik egyáltalán nem ismernek. Annyira vágom mi zajlik benned, hogy szinte megijedek.
Nincs gond az irigységgel, jó megfogható érzés. Pontosan megmutatja mire vágyunk. Te szeretnéd, hogy veled flörtöljenek, rajongjanak érted. Ne azzal foglalkozz, hogy miért vele, ez nagyon fontos, azon dolgozz, hogy miért nem veled.
Elsőre a második választ kis egy túlzónak tartottam de a privát üzenetet alapján teljesen helyénvaló:
"Akkor szeretik férfiak csendesebb nőket. Ráadásul a dolgosokat is, gondolom jó élmény lehet csajszinak ha olykor olykor finoman hülye indokokkal hozzá érnek.
Ez gondolom pasiknak egy óriási nagy fantáziás élmény és elég izgató a szituja. Mindjárt sírok. Ugye jól gondolom?"
Második válaszoló vagyok. Én is kaptam privátot, amiben azt írta, hogy szerinte azért foglalkozik a másikkal, mert ő határozottan elutasította, hogy hagyja őt.
Csak ugye itt megint az, amit írtam. Az önbizalomhiány, meg miért utasította el, ha most zavarja, hogy továbblépett az illető és mással foglalkozik. Ja meg a csendes lánynak nagy a melle.
Tényleg túlzásba viszem sokszor az ember és önismeretet, néha zavaró nekem is, hogy sok emberre rálátok pár sor alapján. Vagyis inkább az frusztrál, hogy ő miért nem látja. Így ez ördögi kör. Én is foglalkozok ezen a téren másokkal, pedig nem kellene. De legalább most megint tudom, hogy nekem mi a gondom, igy a következő terápián el tudunk kanyarodni ide is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!